Φατί: «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον»

Στο θέμα της αποχής των ποδοσφαιριστών του Άρη αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη Γαλλία ο Ρικάρντο Φατί. Η αποχή των ποδοσφαιριστών απασχόλησε τον γαλλικό και γενικά τον γαλλόφωνο Τύπο με δεδομένη την παρουσία του Φατί στον Άρη.

Ο διεθνής με τη Σενεγάλη μέσος παραμένει αρκετά δημοφιλής στη Γαλλία, έχοντας, άλλωστε και τη γαλλική υπηκοότητα, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Μοιραία τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του…

«Οι διοικούντες εξακολουθούν να περιμένουν τους επενδυτές» είπε ο Φατί στο «RMC Sport» υπογραμμίζοντας ότι: «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ορισμένοι παίκτες έχουν περισσότερα προβλήματα από τους άλλους. Για άλλους είναι ενοχλητικό, άλλοι αποθαρρύνονται. Αναπόφευκτα είναι κάτι που επηρεάζει κάθε μέρα».

Η αποχή έκανε τον… γύρο του κόσμου

Η αποχή των ποδοσφαιριστών του Άρη απασχόλησε όχι μόνο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και πάρα πολλές ειδησεογραφικές πύλες σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε εκείνες όπου υπάρχει ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής παικτών από την πατρίδα τους στους κίτρινους.

«Ο διεθνής μέσος της Σενεγάλης Ρικάρντο Φατί και οι συμπαίκτες του στον Αρη Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα ξεκίνησαν τη Δευτέρα απεργία για  μη καταβολή των μισθών τους» σημειώνει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων της Σενεγάλης «aps», ενώ το γαλλικό «eurosport.fr» υπογραμμίζει από την πλευρά του: «Απεργία στον Άρη! Οι παίκτες του Άρη Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν τη Δευτέρα 48-ωρών απεργία για να διαμαρτυρηθούν. Η ελληνική ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες, είχε υποσχεθεί να καταβάλλει τους μισθούς τους. Αλλά δεν κράτησε την υπόσχεσή της.

Αποτέλεσμα: οι παίκτες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην προπόνηση τη Δευτέρα» ενώ φιλοξενούν και τις σχετικές δηλώσεις του Γιάννη Κόντη στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου. 

Θέμα έγινε η απεργία και στο «france football» το οποίο επικαλείται το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο «Μετά από μια συνάντηση, οι παίκτες ανακοίνωσαν ότι θα τηρήσουν την απεργία μέχρι την Τετάρτη, εφόσον δεν καταβληθούν οι μισθοί τους».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top