Χρέη 22 εκατ. ευρώ, αναζητούνται… χθες 5 εκατ., έμμισθοι Ζαγοράκης, Βρύζας!

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάστηκαν πριν από λίγο στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία συμμετείχαν το 54% των μετοχών της εταιρίας. Στοιχεία τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στον κάθε φίλαθλο, του Άρη και όχι μόνο, για να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το τι γίνεται τόσο κοντά, σε μια ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία αγωνίστηκε μέχρι τους 32 του Γιουρόπα λιγκ… Και προσέξτε για μια διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία δεν “μεταφέρει” ή “κληρονομεί” χρέη από παλαιότερες χρήσεις…

Οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ μέχρι και τις 30 Ιουνίου αναλύθηκαν από παράγοντα της ομάδας, ο οποίος παρουσίασε μία κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη. Αναλυτικά…

Σύνολο χρεών: 22,05 εκατ. ευρώ

Εφορία:
 5,296 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι ρυθμισμένα και στον ΠΑΟΚ ελπίζουν να περάσει το αίτημα για 48 δόσεις ώστε να πληρώνουν 100 χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Ποδοσφαιριστές:
 Μέχρι την 1η Ιουλίου η ΠΑΕ θα οφείλει 5,626 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 2,64 εκατ. ευρώ μετά την 1η του Ιούλη μέσα από τους διακανονισμούς που έχουν γίνει.

Προμηθευτές:
 2,680εκατ. ευρώ

Α.Σ:
 320 χιλιάδες ευρώ

Υπαλλήλους:
 395 χιλιάδες ευρώ

Δάνειο:
 460 χιλιάδες ευρώ

Παίρνοντας τον λόγο στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας, ξεκαθάρισε ότι: «Τα χρήματα που χρειαζόμαστε και επείγουν είναι πέντε εκατ. ευρώ. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να βρω συμπαραστάτες, επενδυτές, λύσεις. Από την άλλη όμως, πρέπει να πείσουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και για αυτό πρέπει όλοι να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει».

– Το συνολικό άνοιγμα της τετραετίας Ζαγοράκης είναι 12 εκατ. ευρώ, τα οποία αν προστεθούν και τα 8 εκατ. ευρώ της εποχής Γούμενου, μαζί με τα λεφτά του ταμείου, καταλήγουν στην αρνητική θέση των 22,05εκατ. ευρώ.

Μισθωτός ο Βρύζας αντί 7.000 ευρώ

 Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι ένα από τα θέματα που εγκρίθηκαν από το σώμα, ήταν και αυτό της αμοιβής των μελών του διοικητικού συμβουλίου και συγκεκριμένα του προέδρου Ζήση Βρύζα και του τεχνικού διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη.

 Η πρόταση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ που εγκρίθηκε για τον Βρύζα ήταν 7 χιλιάδες ευρώ το μήνα και για τον Παντελή Κωνσταντινίδη 3,5 χιλιάδες το μήνα!

Tα 320.000 του Ζαγοράκη!

Αμέσως μετά, τέθηκε το θέμα των χρημάτων που πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ΠΑΕ. Τέθηκε θέμα να περάσουν 320 χιλιάδες ευρώ ως μισθοδοσία Ζαγοράκη για να είναι τυπική η ΠΑΕ, όμως το σώμα αντέδρασε έχοντας ακούσει προηγουμένως νούμερα που δύσκολα μπορούν να χωνευτούν! «Εγώ ξέρω πως είναι ένα ποσό 320 χιλιάδων ευρώ που πήρε ο Ζαγοράκης για σκοπούς του ΠΑΟΚ. Ήταν 200 χιλιάδες τον προηγούμενο Μάρτη που βάσει απόφασης του διοικητικού συμβουλίου πάρθηκαν για μεταγραφικούς λόγους και άλλες 120 χιλιάδες ευρώ πριν αποχωρήσει. Προτείνουμε να εγκριθεί το ποσό αυτό ως μισθοδοσία του Θοδωρή Ζαγοράκη» τόνισε ο Ζήσης Βρύζας, όμως εκεί υπήρξε η αντίδραση των μετόχων…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top