Πρώτα το deal και μετά με δικαίωμα υπογραφής ο Κόντης

Ο Γιάννης Κόντης με δημόσια τοποθέτησή του στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μπει ενεργά στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Για να γίνει αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κλείσει το deal με τον επενδυτικό όμιλο και τυπικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης  αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου, με τη σημαντική ιδιότητα να έχει το δικαίωμα της υπογραφής μαζί με τον Θανάση Αθανασιάδη, ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά στην προεδρία του συλλόγου. Σε αυτήν την εξέλιξη αναμένεται να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες με τον νυν διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Αντώνη Ζαμπέτα, ο οποίος έχει το δικαίωμα της υπογραφής σήμερα. Θα διευκρινιστεί, δηλαδή εάν θα συνεχίσει να το έχει ή θα «μετακυλήσει» το βάρος των υποχρεώσεων στο νέο διοικητικό σχήμα, όπως θα διαμορφωθεί με την παρουσία του Γιάννη Κόντη.

Από ‘κει και πέρα, το αν θα υπάρξουν άλλες ανακατατάξεις στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου θα φανεί τις επόμενες μέρες.
Υπογραμμίζουμε ότι όλα θα δρομολογηθούν, αφότου κλείσει και τυπικά το deal με τον ξένο επενδυτικό όμιλο. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα ώστε να εισρεύσουν και τα πρώτα κεφάλαια στα ταμεία της ΠΑΕ και να αρχίσουν να κλείνουν τα ανοιχτά μέτωπα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top