ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα… σκαριά “λίφτινγκ” σε “Κλεάνθης Βικελίδης” και Ρύσιο

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα του “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο οποίος είναι αλήθεια δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης, μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο τη Δευτέρα θα αρχίσουν οι διαδικασίες, με τις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας να είναι να προχωρήσουν σε πλήρη αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τοποθέτηση νέου που θα είναι ένας συνδυασμός συνθετικού και φυσικού χλοοτάπητα.

Παράλληλα, θα γίνουν εργασίες και στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης (ιδιαίτερα στα επίσημα και στις σουίτες), καθώς και στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ βελτιωτικές εργασίες θα γίνουν και στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο στο Νέο Ρύσιο.

Οι εθελοντές φίλαθλοι του Άρη, κατάφεραν κι έκαναν φέτος εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο, ωστόσο, είναι χρέος της ΠΑΕ, να μεριμνήσει ώστε όλα να είναι… αλλιώς, με την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση.

Να μπορέσει και πάλι το γήπεδο, να ανταποκρίνεται στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων.

To Top