«Υπόκλιση» των παικτών: «Πήραμε θετική ενέργεια από τις ευχές» (photostory)

«Ντεμπούτο» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έκαναν οι πρώτες από τις ευχές των φίλων της ομάδας του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι ευχές των μελών της Λέσχης βρέθηκαν στο τούνελ που οδηγεί στο χόρτο του Κλεάνθης Βικελίδης και έστειλαν το μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στους παίκτες του Μανουέλ  Μασάδο. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη… υποκλίθηκαν στις ευχές αυτές, ομολογώντας ότι τους έδωσαν θετική ενέργεια!

Ο «χρυσός» σκόρερ της νίκης επί της ΑΕΚ ο Νίκος Λαζαρίδης, ο Νέρι Καστίγιο και ο Γιάννης Γιαννιώτας φωτογραφήθηκαν στο τούνελ με τις ευχές, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους, διαβάζοντας τα μηνύματα του κόσμου. Συναισθήματα και σκέψεις που εξέφρασαν στο σύνολό τους όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη. «Πήραμε θετική ενέργεια από τις ευχές» ομολογούσαν!

«Με πίστη και εξυπνάδα τους κερδίζετε όλους», «Μια ζωή όλο Άρης», «Παίξτε και γι αυτούς που σας κοιτούν από ψηλά», «Και στον ουρανό να παίζεις θα πεθάνω και θα έρθω να σε δω», «Αγωνίσου με πάθος μόνο για την νίκη», «Όλοι ενωμένοι για να δούμε τον Άρη μας νικητή» είναι μερικές μόνο από τις ευχές των φιλάθλων της ομάδας που φιλοξενήθηκαν.

Διαβάστε εδώ μια σειρά από τις ευχές που αποτυπώθηκαν στο τούνελ…

Όπως σημειώνει η κίτρινη ΠΑΕ: «Το πρότζεκτ με τις 1914 ευχές συνεχίζεται στο πλαίσιο διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων του σταδίου και θα ολοκληρωθεί όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 1914  ευχών. Γράψε και εσύ την δική σου ευχή στο τούνελ που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του Κλ. Βικελίδης.

 Για περισσότερες πληροφορίες ARIS MOBILE (τηλ. 2310  318463)».

Δείτε εδώ το τούνελ με τις ευχές κάτω από τη Θύρα 2:

{gallery}karaoglanidis/tunel{/gallery}

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top