14χρονος από το Βερολίνο σχεδίασε το… όνειρό του για τη φανέλα του Άρη!

Ο Άρης ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 του χρόνια (φέτος συμπληρώνει τα 98…), παράλληλα με το φετινό εορτασμό της Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της. Η κίτρινη ΠΑΕ έχει ήδη ετοιμάσει τη δική της επετειακή φανέλα, με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο… Παράλληλα, υπάρχουν πολλές ιδέες και προτάσεις από τον απλό κόσμο για το πώς θα ήθελε τη… στολή του Άρη. Το PRESSARIS εντόπισε και σας παρουσιάζει την πρόταση ενός 14χρονου Αρειανού που ζει στη Γερμανία! Ο Πάρης Καραγιαννίδης σχεδίασε το… όνειρό του και ελπίζει να το δει ζωντανό!  

 
Είναι αλήθεια ότι αυτό που πρεσβεύει και  αντιπροσωπεύει περισσότερο από οτιδήποτε μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, είναι η στολή που φοράει. Κυρίως η φανέλα. Τα… ιερά χρώματα της κιτρινόμαυρης απόχρωσης που τιμάει εδώ και 98 χρόνια ο Άρης, τα διάλεξε λόγω προς τιμήν της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Βέβαια, όταν χρειάστηκε να τα κατοχυρώσει, το έκανε και με το παραπάνω, ταπεινώνοντας σε παιχνίδι που διεξήχθη για το λόγο αυτό στις 9 Αυγούστου του 1925, με 5-2 την Ένωση Κωνσταντινουπολιτών και μετέπειτα ΠΑΟΚ.

fanelaΑπό τότε και στο εξής το καμάρι της Μακεδονίας φοράει τα κιτρινόμαυρα και πολλές φορές μέσα στο χρόνο οι φανέλες που φόρεσε η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη, προκάλεσαν αίσθηση.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να ετοιμάσει επετειακή φανέλα, ενώ οι προτάσεις από κόσμο για το τι θα ήθελαν να δουν, ενόψει και της επετειακής σε δύο χρόνια, για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας της ομάδας (έχει σχεδόν αποφασιστεί μία η οποία θα απεικονίζει το Λευκό Πύργο).

Νεαρός φίλος του Άρη από το εξωτερικό σχεδίασε τη δική του πρόταση για φανέλα του Άρη. Πρόκειται για τον 14χρονο Πάρη Καραγιανίδη, ο οποίος έχει το… φετίχ να σχεδιάζει φανέλες και δε θα μπορούσε να παραλείψει να σχεδιάσει μία και της αγαπημένης του ομάδας. Του Άρη!

Ο νεαρός που μένει μόνιμα στο Βερολίνο σχεδίασε τη φανέλα που απεικονίζεται στη φωτογραφία κι αφού μας εντυπωσίασε με το γούστο του, τον ρωτήσαμε τι σκέφτηκε και λειτούργησε έτσι.

Ο ίδιος τόνισε στο PRESSARIS πως: “Μου αρέσει να δημιουργώ και να σχεδιάζω φανέλες. Το κάνω σαν χόμπι”. Μας είπε ακόμη ότι: “Η φανέλα συμβολίζει κυρίως τη μαχητικότητα και γι’ αυτό είναι και τόσο εμφανής ο «θεός του πολέμου». Στον Άρη η στολή που του αρμόζει, θα είναι μία που θα μοιάζει με πανοπλία”.

Το εγχείρημα του νεαρού σας το παραθέτουμε, αφού ο ίδιος τόνισε ότι έστειλε τη φανέλα και στην Κοινωνία Μελών του Άρη, προτείνοντας την. Άλλωστε, αν αρέσει στον κόσμο πάει να πει ότι ο Πάρης έκανε καλή δουλειά…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top