Ο Έντι Τζόνσον ψάχνει να βρει την χαμένη του αυτοπεποίθηση

Ο Έντι Τζόνσον ψάχνει στο Σιάτλ την χαμένη του αυτοπεποίθηση! Το δήλωσε ο ίδιος και ευελπιστεί πως με την μεταγραφή του στους Σάουντερς θα μπορέσει να επιστρέψει στον σωστό (αγωνιστικό) δρόμο.

Ο πρώην επιθετικός του Άρη πέρασε δύσκολα στην Φούλαμ. Σε δηλώσεις που έκανε στο σάιτ “goal.com” υπογράμμισε πως “άρχισα από ένα σημείο και μετά να αμφιβάλλων για τις ικανότητες μου, έχασα την αυτοπεποίθησή μου. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει πολύ με το πως το προσεγγίζεις ψυχολογικά. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν έχεις την σωστή νοοτροπία, δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα στο υψηλό επίπεδο. Αν έχεις δεύτερες σκέψεις για τις ικανότητές σου, τότε θα αρχίσεις να μην κάνεις λάθη και να παίζεις πιο ασφαλέστερα…”.

Ο Τζόνσον μέσα από το MLS θέλει να επανέλθει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο. Το Σιάτλ του έδωσε την ευκαιρία. “Σαν παίκτης, θέλεις να είσαι σε μια ομάδα που πιστεύει σε σένα. Έδωσαν (οι Σάουντερς) δύο πολύ καλούς νεαρούς παίκτες (ως ανταλλαγή) που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Μόντρεαλ. Νιώθει κανείς πολύ πιο άνετα όταν ξέρει ότι η ομάδα έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει. Αν με πιστεύει (ο προπονητής), είναι πολύ πιο εύκολο να πιστέψω εγώ τον εαυτό μου σε αυτό το σημείο της καριέρας μου”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top