Ο Ταπούτος στη μπουτίκ του Άρη!

Ο Χρήστος Ταπούτος θα βρεθεί το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο Aris Legend Store, στο Αλεξάνδρειο και οι φίλοι της ομάδας, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν, να πάρουν αυτόγραφα αλλά και να τον εμψυχώσουν ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου οι οποίοι θα δεχτούν αναμνηστικά δώρα και χρήσιμες συμβουλές από τον Χρήστο Ταπούτο. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση: “Ενόψει του τοπικού ντέρμπι ο κόσμος της ομάδας που θα βρεθεί στην εκδήλωση του Aris Legend Store το Σάββατο 10 Μαρτίου θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει, να πάρει αυτόγραφα και να εμψυχώσει τον αρχηγό της αγαπημένης μας ομάδας.

Τα τμήματα υποδομής του Άρη, οι μελλόντικοι αστέρες του συλλόγου που θα βρεθούν στο επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα δεχτούν αναμνηστικά δώρα και χρήσιμες συμβουλές απο τον Χρήστο Ταπούτο.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 10:30 – 18:30 (Τις ημέρες των αγώνων το ωράριο διαμορφώνεται ανάλογα με την ώρα του αγώνα)”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top