Ο Όγιος μίλησε για Μαραντόνα, Μέσι και Άρη!

Για την συνύπαρξή του με τον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα, την συνάντησή του στη Μασία με τον Λιονέλ Μέσι και το πέρασμά του από τον Άρη μίλησε ο Γκιγέρμο Όγιος παραμονές του κρίσιμου αγώνα της Μπολιβάρ με την Ζούνιορ από τη Κολομβία για το Κόπα Λιμπερταδόρες!

Ο πρώην τεχνικός του Άρη έγινε θέμα στην “El Nuevo Estadio” της Κολομβίας, γιατί είχε αγωνιστεί στην συγκεκριμένη χώρα στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Είναι από τους λίγους στον κόσμο, που είχε τόσο άμεση σχέση με τους δύο κορυφαίους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές, τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Λιονέλ Μέσι.

Με τον πρώτο υπήρξαν συμπαίκτες στις μικρές Εθνικές ομάδες της Αργεντινής και στη Μπόκα, τον Μέσι τον είχε παίκτη στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα στη Μασία. “Το να γνωρίσω τον Ντιέγκο νεαρό ήταν μια απίστευτη προσωπική ικανοποίηση, σήμαινε για μένα πολλά πράγματα”.

Χρόνια αργότερα συναντήθηκε με τον Μέσι. “Βρεθήκαμε στην Μπαρτσελόνα, όπου και για μένα εκείνα τα χρόνια ήταν μια εμπειρία από την οποία έμαθα πολλά”. Ρωτήθηκε τι έμαθε στον Μέσι ως προπονητής του και απάντησε: “Ρωτήστε τον ίδιο”!

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ γίνεται αναφορά για την συνεργασία του με τον Άρη, την χρονιά της επιστροφής στην Α’ Εθνική. Απέδωσε στη θεία θέληση τις ευτυχείς συγκυρίες. “Είναι ο Θεός και η Παναγία, εκείνοι που φέρνουν στο δρόμο σου αυτά τα πράγματα”, είπε ο Αργεντινός τεχνικός.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top