«Δύσκολο παιχνίδι» περιμένει ο Σαχσανίδης

Για τη δύσκολη αποστολή του ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη, όπου το ερχόμενο Σάββατο ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός στην Σούπερ Λίγκα, μίλησε ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Φίλιππος Σαχσανίδης, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του τραυματία Πολυχρόνη Βεζυρίδη.

Ο 23χρονος γκολκίπερ μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τον Πανιώνιο μετά τον τραυματισμό του Βεζυρίδη και είναι πιθανό να χρειαστεί να τον αντικαταστήσει και εναντίον του Άρη. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου «Athleticradio 104,2», τόνισε:

«Δεν είναι σίγουρο ακόμη ότι θα παίξω εγώ. Ο Βεζυρίδης το παλεύει ακόμη. Θα δούμε. Αν με επιλέξει ο προπονητής, θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ. Η ομάδα με χρειάζεται και αν κληθώ να αγωνιστώ, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά μετά τις ήττες με Ολυμπιακό και Πανιώνιο χρειαζόμαστε βαθμούς και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι».

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ασπρόπυργου, που από φέτος ανήκει στον ΟΦΗ, αναφέρθηκε και στην συνολική πορεία της ομάδας του: «Η ομάδα έχει εκπληκτικό κλίμα και αυτό δεν μπορούν να το χαλάσουν ένα – δυο άσχημα αποτελέσματα. Έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι σήμερα και θα προσπαθήσουμε ανάλογα να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top