«Δύσκολη νύχτα, βαρύ σκορ, πάμε για νίκες στη συνέχεια»

Ο Καρίμ Σολτάνι μίλησε για μια δύσκολη νύχτα, την οποία πέρασε ο Άρης, αλλά έδωσε το σύνθημα για την νίκη στα επόμενα παιχνίδια, ειδικά σε αυτά με ΟΦΗ και Πανιώνιο…

«Γνωρίζαμε από την αρχή τις δυσκολίες του αγώνα. Έπρεπε να κρατήσουμε το μηδέν όσο πιο πολύ μπορούσαμε, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και με αντεπιθέσεις προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά για να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα» είπε αρχικά υπογραμμίζοντας ότι: «Από ένα καθαρά δικό μας τακτικό λάθος δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, από μια στημένη φάση και από κει και πέρα στη χειρότερη στιγμή ήρθε η αποβολή και το πέναλτι. Έγινε το 2-0 και καταλάβαμε ότι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη.

Για το παιχνίδι μετά την αποβολή είπε: «Εάν μέσα στο Καραϊσκάκη παίζεις έντεκα εναντίον έντεκα, ακόμη και τότε έχεις μια δύσκολη αποστολή. Φανταστείτε εάν μένεις με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο ημίχρονο ήμασταν πίσω με 2-0 και έπρεπε στη συνέχεια να βγει η ομάδα, να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της και να ελέγξει τον ρυθμό, να κόψει το επιθετικό τέμπο του αντιπάλου και να βγει στις αντεπιθέσεις. Ήταν τελικά μια δύσκολη νύχτα για εμάς και το σκορ ήταν βαρύ»…

Για τη συνέχεια τόνισε: «Πρέπει να κοιτάξουμε έναν γενικότερο σχεδιασμό της ομάδας, γιατί είμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση στη βαθμολογία. Σίγουρα πρέπει να πάρουμε τα δυο επόμενα δυο παιχνίδια στην έδρα μας 100% και όχι μόνο, αλλά τα επόμενα έξι μέχρι το πρωτάθλημα Πρέπει να κερδίσουμε τα περισσότερα από αυτά.

Το… μπόνους: «Για να κερδίσουμε ήρθαμε εδώ σήμερα στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε ένα βαθμολογικό μπόνους, με βάση τις δυσκολίες που είχε ο αγώνας, το διεκδικήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για τον εαυτό του είπε: «Προσωπικά για μένα ήταν μια καλή ευκαιρία, έπαιξα για να αποκτήσω ρυθμό και αυτοπεποίθηση ώστε να είμαι έτοιμος για τον προπονητή μου, για να πετύχουμε τον τελευταίο μας στόχο που είναι η έξοδος στην Ευρώπη».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top