Καπετάνος: «Εύκολη νίκη, με τη βοήθεια του κόσμου»

Η είσοδος στα πλέι οφ δεν εξαρτάται από τον Άρη, αλλά αυτός είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει το «6 στα 6», όπως τόνισε ο Κώστας Καπετάνος, εκφράζοντας την ευχή ότι στο τέλος οι «κίτρινοι» θα σταθούν τυχεροί και θα πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο που τους ξέφυγε πέρσι. Ο αριστεροπόδαρος μέσος τόνισε επίσης ότι με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα μπορεί και πρέπει να πάρει μια εύκολη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Καπετάνου στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

Για το αήττητο σερί του Άρη, που σταμάτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Πράγματι, ‘τρέχαμε’ ένα σερί δύο μηνών με θετικά αποτελέσματα, έχοντας διάρκεια σε αυτά τα παιχνίδια και μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς για να πλησιάσουμε την πεντάδα. Με τον Ολυμπιακό δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια και τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι στην έδρα μας και πρέπει μέχρι το τέλος της χρονιάς να κάνουμε ένα σερί, τουλάχιστον μέσα στο γήπεδό μας και έξω να πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ φέτος κάνει πολύ καλή πορεία, αλλά πιστεύω δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα μέσα στο μυαλό των συμπαικτών μου εκτός από τη νίκη! Παίζουμε στην έδρα μας, πιστεύω ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει για να πάρουμε μια εύκολη νίκη».

Για το πακέτο των δύο εντός έδρας παιχνιδιών που ακολουθούν με ΟΦΗ και Πανιώνιο: «Δεν μπορούμε να βλέπουμε αυτά τα δύο παιχνίδια σαν πακέτο, γιατί το ένα παιχνίδι με το άλλο έχει ιδιαιτερότητες. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και την άλλη εβδομάδα να δούμε τον Πανιώνιο».

Για το 0-1 της Κρήτης στον α’ γύρο: «Εντάξει, αυτό ήταν ένα παιχνίδι πριν από πολύ καιρό. Εχουν αλλάξει πάρα πολλά από τότε. Για μένα δεν είναι ‘οδηγός’ εκείνο το ματς. Βλέπουμε το παιχνίδι στην έδρα μας, ούτως ώστε να κάνουμε ότι καλύτερο δυνατό για τους τρεις βαθμούς».

Για το εάν προλαβαίνει ο Αρης τα πλέι οφ: «Δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε απ’ αυτούς τους 18 που έχουνε μείνει και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για το περσινό 5/5 που επιτεύχθηκε και το φετινό 6/6 που απαιτείται: «Ναι, πέρσι ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια πήρε όλους τους βαθμούς. Πιστεύω να είμαστε τυχεροί φέτος να γίνει και πάλι αυτό και στο τέλος να κερδίσουμε ό,τι δεν κέρδισε πέρυσι ο Αρης, βγαίνοντας στην Ευρώπη!».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top