Αλεξανδρής: «Η μετάβαση με πούλμαν χαλάει τη διάθεση της ομάδας»

Τη δυσαρέσκεια των παικτών του Άρη, για το γεγονός ότι αύριο θα μεταβούν στην Αθήνα με πούλμαν για το μεθαυριανό παιχνίδι με το Μαρούσι, παραδέχθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Europe 1». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον στην ομάδα, με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο…

Οι «κίτρινοι», που χθες θριάμβευσαν επί του ΠΑΟΚ, αύριο θα μεταβούν οδικώς στην Αθήνα, για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων. Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός, ο Αλεξανδρής είπε: «Δεν το ήξερα αυτό το πράγμα. Με ενημέρωσε ο μάνατζερ, Βασίλης Βουρτζούμης, πριν από την σημερινή προπόνηση. Στεναχωρήθηκα… Ήρθαν όλα τα παιδιά σ’ εμένα, για να διαμαρτυρηθούν κατά κάποιον τρόπο. Μου έλεγαν ‘αυτή είναι η ανταμοιβή μας, μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη;’. Εγώ πάντως προσπαθώ να μένω ουδέτερος, είναι λεπτή η θέση μου… Το άσχημο είναι που χαλάει η διάθεση της ομάδας. Μετά την προπόνηση, τα περισσότερα σχόλια ήταν γι’ αυτό το θέμα, είτε χιουμοριστικά είτε σοβαρά».

Ο τεχνικός των «κίτρινων» συμπλήρωσε: «Είναι πολύ κουραστικό το ταξίδι με πούλμαν, το είχαμε κάνει και την 1η αγωνιστική για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά στην επιστροφή, είχαμε… στραβώσει όλοι από την κούραση! Είχαμε φτάσει στις 4 το πρωί. Αν τώρα μεσολαβήσει και καμιά καθυστέρηση στο αντιντόπινγκ κοντρόλ, θα είναι πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία…».

Σε ερώτηση για το πόσα χρήματα γλιτώνει ο Άρης με την οδική μετάβαση, δήλωσε άγνοια: «Δεν γνωρίζω πόσα χρήματα εξοικονομούνται μ’ αυτό τον τρόπο. Από ό,τι με ενημέρωσαν από την ΚΑΕ, είχαμε βρει κάποια αεροπορικά εισιτήρια σε καλή τιμή αλλά δεν τα κλείσαμε και τα επόμενα που βρήκαμε ήταν λίγο πιο ακριβά. Δεν νομίζω πάντως να έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα σε άλλη ομάδα φέτος, ίσως μόνο στο Μαρούσι».

Αναφερόμενος στο αυριανό πρόγραμμα των «κίτρινων», είπε: «Στις 11 έχουμε προπόνηση και θα αναχωρήσουμε μετά τη 1. Έχουμε μεριμνήσει ώστε τουλάχιστον να φάμε κατά τη διαδρομή, ώστε να μην χρειαστεί να σταματήσουμε, για να κερδίσουμε χρόνο. Μόλις φτάσουμε στην Αθήνα, θα πρέπει να κάνουμε και τη μελέτη του αντίπαλου στο βίντεο».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε και για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας: «Έχω συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, στον αθλητισμό δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Εφόσον πάντως συνεχίσω στην ομάδα, θα πρέπει να παραμείνει αυτός ο πυρήνας παικτών. Θα ζητήσω να μείνουν γύρω στους 7 παίκτες από την σημερινή ομάδα. Κάποιοι έχουν ήδη συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, άλλωστε, ενώ ο Κερούς έχει τριετές συμβόλαιο από όσο γνωρίζω».

Σε σχετική ερώτηση, μάλιστα, προσφέρθηκε να πάρει πρωτοβουλίες για την παραμονή των παικτών, εάν αυτό χρειαστεί: «Φυσικά θα έχω κάθε διάθεση να συνομιλήσω εγώ προσωπικά με τους παίκτες για την επόμενη χρονιά, εφόσον μου ζητηθεί. Όλοι τους γνωρίζουν πώς έχουν τα πράγματα και έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους. Εκείνο που τους απασχολεί, είναι να πληρώνονται τακτικά, να υπάρχει μια ομαλότητα στον τρόπο που θα αμείβονται».

Ειδική μνεία έκανε και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Είμαστε μια οικογένεια, όλοι οι παίκτες. Ένας μόνο… κλώτσησε και έφυγε λόγω χαρακτήρα, ο Άντριαν Όλιβερ, που κατά τα άλλα ήταν πολύ καλός παίκτης. Μας λυπήθηκε ο Θεός και μας έφερε στη θέση του τον Ρον Ντέιβις, που είναι σπουδαίος παίκτης αλλά και εξαιρετικός χαρακτήρας!».

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά και ο Γιώργος Τότσικας εκ μέρους του PRESSARIS, που ρώτησε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή αν θα άλλαζε κάτι στις φετινές επιλογές του, για να πάρει την εξής απάντηση: «Τους ίδιους παίκτες θα διάλεγα, γιατί η επιλογή έγινε μετά από ώριμη σκέψη. Είδα πάρα πολλά DVD. Ήξερα ποια ταλέντα μπορούσα να προσεγγίσω από οικονομικής πλευράς και ήξερα ότι με τη δουλειά που θα έκανα, θα μπορούσα να τους βελτιώσω».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top