Επιστρέφει ο Τσαλδάρης, δρομολογούνται εξελίξεις

Η επιστροφή του Δημήτρη Τσαλδάρη στην Θεσσαλονίκη δρομολογεί τις τελικές εξελίξεις στο θέμα του. Θα παραμείνει στον Άρη ή θα αναχωρήσει με προορισμό τη Μπιέλα; Όλα θα κριθούν στην συνάντηση που θα έχει ο διεθνής γκαρντ με τη διοίκηση, αλλά κατά πάσα πιθανότητα και με την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η πρώτη σκέψη των ανθρώπων του Άρη είναι να μην δοθεί η έγκρισή τους στον Τσαλδάρη για να φύγει για τη Μπιέλα, προκειμένου να διεκδικηθεί ως το τέλος ο στόχος της κατάκτησης της 6ης θέσης στη κανονική διάρκεια.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι μέσα του ξεκάθαρος. Θέλει να πάει στη Μπιέλα ώστε να “χτίσει” από φέτος το βιογραφικό του και να βρει ένα καλό συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να μείνει και στον Άρη, αρκεί να του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται και του εγγυηθεί η διοίκηση ότι δεν θα τα χάσει.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης θα συναντηθεί σήμερα με τον Τσαλδάρη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ήδη ενημερώσει πλήρως τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για την υπόθεση. Δεν υπάρχει περίπτωση την απόφαση να την πάρει μόνο ένας. Είναι μια απόφαση που θα παρθεί βάσει συνεννόησης όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Όσο περνούν οι μέρες οι πιθανότητες παραμονής του Τσαλδάρη μάλλον αυξάνονται, παρά μειώνονται, όμως μπορεί μέσα από μια επικοινωνία των δύο πλευρών να αλλάξουν τα δεδομένα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε λίγες ώρες…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top