Ο Λαζαρίδης μίλησε για το «μυστικό» του και ζήτησε: «Άλλες πέντε νίκες»!

Ούτε βαθμό δεν πρέπει να χάσει ο Άρης μέχρι το φινάλε, για να έχει ελπίδες εισόδου στα πλέι οφ, όπως τόνισε ο αρχηγός και σκόρερ Νίκος Λαζαρίδης, που μίλησε για το «μυστικό» του σκοραρίσματος, παραδεχόμενος ότι το γκολ από στημένη φάση ήταν μονόδρομος κόντρα στον ΟΦΗ. Ο αρχηγός των κίτρινων πέτυχε σήμερα το τρίτο του γκολ με τη φανέλα των κίτρινων φέτος. 

Ο 32χρονος στόπερ σχολίασε αρχικά την εμφάνιση του Άρη: «Αυτοί οι βαθμοί ήταν υπερπολύτιμοι, στην προσπάθεια που κάνουμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα, που το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να παίζει άμυνα! Και οι 11 παίκτες του ΟΦΗ ήταν πίσω από την σέντρα, γι’ αυτό ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνά του. Η μόνη μας ελπίδα να σκοράρουμε ήταν από στημένη φάση, το καταφέραμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό και συνεχίζουμε».

Σε ερώτηση για το μυστικό του σκοραρίσματος, ο Λαζαρίδης, που μετρά φέτος τρεις κεφαλιές – γκολ, απάντησε: «Δεν υπάρχει μυστικό. Απλά ήμουν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή».

Όσο για την συνέχεια, ήταν απόλυτος: «Μπαίνουμε στο κυνήγι των πλέι οφ. Εξαρτάται, βέβαια, και από τα αποτελέσματα που θα έχουν οι αντίπαλες ομάδες. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μας. Να νικήσουμε και στα πέντε παιχνίδια».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top