Προβληματισμός της διοίκησης: «Πού είναι ο κόσμος;»

Ο Άρης κέρδισε και συνεχίζει να παραμένει στο κυνήγι της πεντάδας. Ωστόσο, η νίκη αυτή έδωσε την αίσθηση του μισογεμάτου ποτηριού στη διοίκηση της ομάδας. Η σχετικά μικρή προσέλευση του ευρύτερου κόσμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκάλεσε προβληματισμό στους διοικούντες την ΠΑΕ, με τον Αντώνη Ζαμπέτα, να εκφράζει το παράπονό του έντονα, μιλώντας σε πηγαδάκια.

“Είναι δυνατόν να μη μας στηρίζουν καθόλου; Τόσα λίγα εισιτήρια; Όλοι απογοητευμένοι είμαστε, αλλά αυτό δεν ταιριάζει με την προσπάθεια που γίνεται», ήταν τα λόγια του διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως το γήπεδο δεν είχε την εικόνα που θα έπρεπε, πέρα από τα πέταλα. Οι οργανωμένοι οπαδοί έδωσαν το δικό τους χρώμα στο παιχνίδι, αλλά βέβαια αυτό δεν αποτελεί είδηση. Αυτοί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδιναν και δίνουν το παρών. Όπως και σήμερα που έκαναν άλλη μία… κατάθεση ψυχής, λέγοντας μάλιστα στο τέλος προκαταβολικά τα «Χρόνια πολλά.», μιας και σε μία εβδομάδα ο «θεός του πολέμου» γίνεται 98 χρονών.

Μάλιστα, το πάρτι των οπαδών στην εξέδρα έκλεισε με το γνωστό και μη εξαιρετέο πια, «Όσο θα ζω…» και δόθηκε ραντεβού για την επόμενη βδομάδα.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top