Ο Αναστόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Άρη

Για πίκρα έκανε λόγο ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος ήταν επηρεασμένος στην επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ, σχολίασε: «Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, το οποίο χάνουμε από μία στημένη φάση. Όταν αυτό επαναλαμβάνεται, τότε πάντα κάτι φταίει. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, κλείσαμε τους διαδρόμους στον Άρη, γιατί ξέραμε ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες που πρέπει να κλειστούν».

Στην συνέχεια, ο Αναστόπουλος παραδέχθηκε ότι:
«Έγινε πιο δύσκολο το παιχνίδι όταν δεχτήκαμε το γκολ, σε ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού. Έρχεται μία δύσκολη βδομάδα, με τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Πρώτα το σημερινό παιχνίδι, ακολουθεί αυτό του Κυπέλλου, που θα το διεκδικήσουμε και σημαίνει πολλά για μας και μετά είναι αυτό του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Δώσαμε φρεσκάδα και τη δυνατότητα να παίξουν κάποια παιδιά ώστε να διαχειριστούμε όλη αυτήν την κατάσταση. Μας μένει πίκρα, γι’ αυτό το αποτέλεσμα, αλλά στο ποδόσφαιρο όποιος κάνει γκολ αυτός κερδίζει.  Ήταν πολύ κλειστό το σημερινό παιχνίδι. Ήταν φανερό πως αυτός που έκανε το γκολ θα κέρδιζε και τελικά το έκανε ο Άρης. Εμείς πια στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Τετάρτης, διότι έχουμε μεγάλο κίνητρο».

Όσον αφορά το πώς βίωσε την επιστροφή του στο Χαριλάου, τόνισε: «Στον Άρη έχω περάσει μία χρονιά με πάρα πολλά και δύσκολα προβλήματα. Είναι γνωστά. Σημασία έχει ότι ο Άρης έχει βρει το δρόμο του, το μέλλον του ανήκει κι εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να υλοποιήσει όλους τους στόχους του».

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top