Αθανασιάδης στο PRESSARIS: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια» – Ικανοποίηση των παικτών, περιμένουν τη… σειρά τους

Η είδηση της εξασφάλισης φορολογικής ενημερότητας ήχησε με τον καλύτερο τρόπο στα αυτιά των ποδοσφαιριστών, αποτέλεσε, όπως είναι φυσικό, βασικό θέμα συζήτησης και πλέον περιμένουν τη… σειρά τους! Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης συνέχισε να κρατάει «χαμηλά τη μπάλα» και έδωσε το σύνθημα για να συνεχιστεί η σκληρή προσπάθεια.

Η Τετάρτη επιφύλαξε μια ευχάριστη είδηση, σχετικά με την επούλωση μιας μεγάλης ανοιχτής πληγής του κιτρινόμαυρου συλλόγου. Μετά από επίπονη και δύσκολη προσπάθεια, η οποία κόστισε πολύ σε χρόνο και χρήμα, η κίτρινη ΠΑΕ κατέβαλλε ένα μεγάλο ποσό στην εφορία και εξασφάλισε τη φορολογική της ενημερότητα.

Όπως ήταν φυσικό, με το που κυκλοφόρησε αυτή η είδηση, προκλήθηκε θετικός αντίκτυπος στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Άρη. Οι ποδοσφαιριστές δεν ζουν σε άλλη… χώρα. Βιώνουν και αυτοί με τη δική τους αγωνία την προσπάθεια που διεξάγεται σε πολλά μέτωπα και περιμένουν να έρθει και η δική τους σειρά και να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που τους έχει δώσει η διοίκηση για την τακτοποίηση των υποχρεώσεων έναντι των συμβολαίων τους.

Όπως λέγεται, πια τον τελευταίο καιρό, οι παίκτες είναι με το… στυλό στο χέρι για να υπογράψουν τους διακανονισμούς, αρκεί, φυσικά, να μπουν τα πρώτα χρήματα της συμφωνίας.
Αυτό που περιμένουν πλέον στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι να γίνει η καταβολή της πρώτης δόσης – σύμφωνα με τη συμφωνία που έχει κάνει ο κάθε παίκτης –  και αφορά σε πρώτη φάση την εξόφληση των χρημάτων που οφείλονται ως τις 31/12/2011.

Την ίδια ώρα, η ικανοποίηση, αλλά και η αποφασιστικότητα στην Αλκμήνης για να συνεχιστεί η δύσκολη προσπάθεια συνεχίζεται. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης παραδέχθηκε στο PRESSARIS ότι: «Ήταν μια ευχάριστη είδηση, σίγουρα για όλους. Δουλεύαμε όλοι στην ΠΑΕ γι αυτό τον σκοπό εδώ και μεγάλο διάστημα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, δεν είναι οι μέρες αυτές για λόγια, αλλά για δουλειά και προσπάθεια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Το έχουμε, άλλωστε, επισημάνει ότι η κίτρινη ΠΑΕ βρίσκεται εν μέσω ενός κρίσιμου δεκαημέρου. Χαρακτηρίστηκαν «οι δρόμοι της φωτιάς» μέχρι την εξασφάλιση της αδειοδότησης. Η προσπάθεια συνεχίζεται, λοιπόν, από όλους!

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!


To Top