Και ξαφνικά ο Κάκος υμνητής του… ΠΑΟΚ

Ο Κάκος από την Κυριακή διακρίνεται σε μια… έκρηξη δηλώσεων. Ανάμεσα στις πολλές δηλώσεις του, μίλησε και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM», εκεί όπου μας προέκυψε και… υμνητής της Τούμπας. Κάποιες δηλώσεις καλό είναι να τις μαθαίνει ο κόσμος, για να βγάζει τα συμπεράσματά του για πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω του.

«Την Τούμπα την ευχαριστιέμαι, με γεμίζει. Είναι φυσιολογικό να ακούγονται αποδοκιμασίες, σε γήπεδο είμαστε. Από τον επίσημο ΠΑΟΚ πάντως, δεν είχα ποτέ πρόβλημα για αποφάσεις μου. Είχα θέμα μόνο από τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους» είπε ανάμεσα στ’ άλλα ο Κερκυραίος διαιτητής.

Για το αν έχει πρόβλημα με τον Πάμπλο Γκαρσία τόνισε: «Θα σας πω τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος διαιτητής. Η απάντηση είναι Κάκος, αυτός ο καραφλός που συνεχώς τσακωνόμαστε. Εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Αυτά είναι στη φαντασία των δημοσιογράφων».

Για το αν υπάρχουν ομάδες που δε θέλει να σφυρίζει: «Κάποιες ομάδες δεν αξίζει να τις παίξω. Δε γούσταρα με τίποτα. Δεν ευχαριστιούνται με τίποτα. Έκανα καλά παιχνίδια, αλλά δεν ήταν με τίποτα ευχαριστημένοι. Ας τους σφυρίξουν άλλοι. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτές τις ομάδες».

Για το ότι θέλει να είναι αυτός ο σταρ του αγώνα: «Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό. Αυτό βγαίνει καμιά φορά. Αναπόφευκτα γίνεται».

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top