Κίτρινη πρόκριση με τις… πλάτες της τύχης στο 120’! (video)

Στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, η Ντόρτμουντ πήρε μία πολύ δύσκολη πρόκριση στον τελικό κόντρα στην αξιόμαχη Γκρόιτερ Φιρτ, νικώντας 1-0. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μία κατηγορία (οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην Τσβαϊτελίγκα διεκδικώντας την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα), ωστόσο αυτό δε φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπορούσια έκανε φάσεις, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ και τελικά προκρίθηκε με πολύ άγχος, στο τελευταίο λεπτό της παράτασης!

Σκόρερ με τη βοήθεια της τύχης ήταν ο Ιλκάι Γκουντογκάν, που είχε μπει σαν αλλαγή στο 82ο λεπτό! Ο 23χρονος πολιτογραφημένος Γερμανός σούταρε με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήγε στο δοκάρι κι αφού εξοστρακίστηκε στην πλάτη του γκολκίπερ Φέιζιτς κατέληξε στα δίχτυα.

Τραγική ειρωνεία πως ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας είχε περάσει σαν αλλαγή στο 118’ από τον προπονητή του αναπληρώνοντας τον βασικό πορτιέρο Γκριν, διότι θεωρείται εξαιρετικός στις αποκρούσεις πέναλτι, ωστόσο δεν πρόλαβε να φτάσει στη «ρώσικη ρουλέτα» μια και η τύχη δεν ήταν γενναιόδωρη μαζί του…

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

{youtube}g2iUwnLONOk|600|450|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top