Πήρε φορολογική ενημερότητα η ΠΑΕ!

Μια χαρμόσυνη είδηση ήρθε πριν από λίγο για τον Άρη. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πήρε φορολογική ενημερότητα και ανοίγει ο δρόμος για την αδειοδότηση. Μια είδηση που προκαλεί ανακούφιση στις τάξεις της ομάδας και δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια…

 Ένα από τα μεγάλα αγκάθια που είχε να αντιμετωπίσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε να κάνει με την Εφορία. Το θέμα ήταν ζωτικής σημασίας, αλλά όπως τόνιζαν στην Αλκμήνης: «αναμένεται να ξεπεραστεί το διαδικαστικό ζήτημα που έχει προκύψει». Όπως και έγινε…

Το ζήτημα είχε να κάνει με τον διακανονισμό που έχει συμφωνηθεί με το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών και απέμενε να επικυρωθεί στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης. Αυτή η επικύρωση ήρθε πριν από λίγο, ο Άρης πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό άμεσα και μπήκε στη ρύθμιση, με αποτέλεσμα να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα!

Το γεγονός ότι η κίτρινη ΠΑΕ είναι φορολογικά ενήμερη, ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο για τις επόμενες κινήσεις, με πρώτη από όλες την εισροή κεφαλαίων στα ταμεία, προκειμένου να ξεκινήσει η τακτοποίηση των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, να μπουν οι υπογραφές στους διακανονισμούς και να προχωρήσει η συγκέντρωση όλων των στοιχείων του φακέλου της αδειοδότησης.

Πρόκειται για μια ευχάριστη είδηση που προκαλεί πάνω από όλα ανακούφιση στις τάξεις των κιτρίνων και ανοίγει το παράθυρο της αισιοδοξίας για τις επόμενες κινήσεις. 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top