«Αξέχαστο γκολ μέσα στην Τούμπα»

Η παλιά μεγάλη δόξα του Άρη, Αλέκος Αλεξιάδης, με αφορμή τη βράβευση του από την ΠΑΕ το Σάββατο, με την ευκαιρία της γιορτής για τα 98 χρόνια ιστορίας, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης. 

«Θυμάμαι ένα ΠΑΟΚ-Άρης μέσα στη Τούμπα ένα γκολ με κεφαλιά, η γυναίκα μου βέβαια θυμάται καλύτερα από εμένα, αφού ερχόταν στο γήπεδο και με παρακολουθούσε όταν έπαιζα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Για το αν πηγαίνει ο ίδιος στο γήπεδο: «Πηγαίνω ακόμα στο γήπεδο με όλη την οικογένεια. Πάντα πηγαίνω στο γήπεδο και δεν χάνω παιχνίδι της ομάδας». 

Για την εικόνα που έχει για τον Άρη: «Ο Άρης τώρα τελευταία είναι σχετικά καλός αλλά δεν είναι όπως τον ήθελα. Με τον Μασάδο η ομάδα πάντως πάει όντως καλύτερα και είμαι ευχαριστημένος». 

Για το αν αληθεύει το ότι είχε αρνηθεί να παίξει ενάντια στον Άρη: «Όταν έφυγα από τον Άρη είχα πάει στον Παναιτωλικό και μετά στην Καστοριά. Είχα ζητήσει όμως να μην παίξω ενάντια στον Άρη γιατί δεν πήγαινε η καρδιά μου. Το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου είναι ο Άρης».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top