Θέλει να «δέσει» τη… νουβέλ βαγκ, πρώτοι στη σειρά Γιαννιώτας και Κατίδης!

Ο Άρης αν μπορούσε να μετρήσει κάποια κέρδη από την φετινή περιπετειώδη χρονιά, στην οποία τα χαμόγελα είναι μετρημένα, σίγουρα θα έβαζε στα «συν» την παρουσία αρκετών νεαρών παικτών, της λεγόμενης νουβέλ βαγκ.

Ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Γιώργος Κατίδης, αλλά και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος και πρόσφατα ο Στέλιος Τσουκάνης ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, έχουν πάρει παιχνίδια στα πόδια τους και αποτελούν το παρόν, αλλά και το μέλλον του συλλόγου. Την ώρα, λοιπόν, που όπως είναι φυσικό, η απόδοση των νεαρών να έχει κινήσει την προσοχή όλων – εντός και… εκτός της κιτρινόμαυρης ομάδας- στην Αλκμήνης έχει ωριμάσει η ιδέα να «δέσουν» με επέκταση των συμβολαίων τη… νουβέλ βαγκ, την νέα φουρνιά της ομάδας.

Ήδη πρώτοι σε προτεραιότητα, βρίσκονται ο Γιάννης Γιαννιώτας (βρέθηκε στο μικροσκόπιο σκάουτερ ομάδων του εξωτερικού και ο Γιώργος Κατίδης (δοκιμάστηκε πρόσφατα στην Έβερτον). Το συμβόλαιο του πρώτου λήγει το 2014 και του δεύτερου το 2013. Στο μυαλό και τις προθέσεις των ανθρώπων του Άρη είναι να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επέκτασης του συμβολαίου, αυξάνοντας φυσικά και τις απολαβές των ποδοσφαιριστών, θέλοντας έμπρακτα να δείξουν πόσο τους υπολογίζουν και ότι ποντάρουν να «χτίσουν» πάνω τους τον Άρη των επόμενων χρόνων.

Οι συζητήσεις αυτές θα μπουν σε ρεαλιστική βάση, αμέσως μετά την τακτοποίηση του θέματος των οφειλών, των υπογραφών στους διακανονισμούς και την ρύθμιση της φορολογικής ενημερότητας, ώστε να πάρει ο σύλλογος «οξυγόνο» και με «καθαρό μυαλό» να προχωρήσουν οι παράγοντες του σε αναπτυξιακές κινήσεις όπως αυτή.

Για την ιστορία αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιαννιώτας μετράει φέτος ήδη 16 συμμετοχές με δυο γκολ, ο Κατίδης 10 συμμετοχές, ο Τριανταφυλλάκος 8 συμμετοχές και 3 στα τελευταία παιχνίδια ο Τσουκάνης… Σύμφωνα με τις προθέσεις των κίτρινων, έπεται και συνέχεια…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top