Ψηφίζει… Άρη ο Αραβίδης

Την πεποίθηση ότι ο Άρης θα καταφέρει να κάνει το «5Χ5» και να μπει στα πλέι οφ εξέφρασε ο πρώην επιθετικός των «κίτρινων» και νυν της Δόξα Δράμας, Χρήστος Αραβίδης, μέσω του επίσημου ραδιοφώνου του συλλόγου.

Αναφορικά με τον σαββατιάτικο (20/03,17:15) αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο, ως πρώην παίκτης και των δύο ομάδων ο Αραβίδης είπε: «Το Σάββατο πιστεύω πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα έχει αρκετό κόσμο το γήπεδο. Ο Άρης καταβάλλει μια σημαντική προσπάθεια για να πετύχει την είσοδο του στα πλέι οφ. Από την άλλη ο Πανιώνιος προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Νομίζω όμως πως θα προσπαθήσουν πολύ οι παίκτες για να πετύχουν τους στόχους τους αντίστοιχα».

Για την πορεία της Δόξας Δράμας, σχολίασε: «Με συνεχόμενα ταξίδια και διπλούς αγώνες χωρίς έδρα, τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα κουράστηκε πάρα πολύ. Η κούραση αυτή μας βγήκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Η προσπάθειά μας θεωρώ πως είναι αξιέπαινη. Όλοι αυτό μας λένε. Από κει και πέρα έχουμε αλλά πέντε παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο.
Το γεγονός ότι δεν έχουμε έδρα στη Δράμα, σίγουρα δυσκολεύει το έργο μας. Αν είχαμε θα ήμασταν σίγουρα πιο υπολογίσιμοι. Ο κόσμος στεναχωριέται που δεν μπορεί να μας παρακολουθήσει. Η Δόξα είχε και έχει πολύ κόσμο.
Το τρένο της παραμονής έχει περάσει για εμάς. Είναι πολύ δύσκολο να έχουμε ελπίδες παραμονής. Παίζουμε για την ιστορία της ομάδα, για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για μας και τον κόσμο μας. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και έτσι θα συνεχίσουμε».

Για την επιλογή του να αγωνισθεί τη φετινή σεζόν στη Δόξα Δράμας, ανέφερε: «Το κριτήριο με το οποίο επέλεξα να αγωνιστώ φέτος στη Δράμα, ήταν το να πάρω χρόνο συμμετοχής και να καταφέρω να επανέλθω στις γεμάτες χρονιές που είχα πριν τον Άρη. Επανήλθα στις καλές εμφανίσεις και για αυτό κρίνω την χρονιά τη φετινή ως επιτυχημένη για μένα».

Αναφορικά με τα σχέδια του εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, δήλωσε: «Ελπίζω σε κάτι καλό το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να αποκλείσω κανένα ενδεχόμενο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα μου. Παρόλα αυτά όπως όλοι, θέλω για τον εαυτό μου το καλύτερο δυνατό. Γι’ αυτό δουλεύω κα όλα αυτά τα χρόνια. Προσπαθώ για να είμαι ανταγωνιστικός και να φτάσω εκεί ψηλά που ονειρεύομαι».

Αναφορικά με τα όσα κρατά από τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στον Άρη, υπογράμμισε: «Αυτό που κρατάω είναι ότι πέρασα από μια πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο. Θα ήθελα πολύ να είχα καθιερωθεί στον Άρη, να είχα παίξει παραπάνω. Θα ήθελα είχα πάρει περισσότερες ευκαιρίες, αυτές που άξιζα. Αλλά αυτό δεν μου αφήνει πικρία. Συνεχίζω να δουλεύω και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει το αύριο. Ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματα του και ελπίζω αυτά να είναι θετικά προς το πρόσωπο μου».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη και τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ, τόνισε: «Πιστεύω πως με το πρόγραμμα που έχει ο Άρης θα τα καταφέρει. Το θετικό είναι πως η ομάδα δείχνει ότι παλεύει τα παιχνίδια και ακόμη κι όταν ένα ματς δείχνει πως θα λήξει ισόπαλο, καταφέρνει να πετύχει γκολ και να κερδίσει. Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω πως ο Άρης θα μπορέσει να κάνει το πέντε στα πέντε. Εύχομαι να επιτευχθεί η είσοδος στην πεντάδα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top