Ο έλεγχος του PRESSARIS: Οι… δράστες της «τεσσάρας»

Ο Άρης πέτυχε επική ανατροπή, γιορτάζει με νίκη τα 98α γενέθλιά του και μπαίνει φουριόζος στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η διακύμανση του σκορ, αλλά και η «τεσσάρα» μετά από καιρό δίνουν στην ομάδα του Μασάδο εφόδια για το τελικό ντεμαράζ. Άρη, χρόνια πολλά.  

 ΒΕΛΛΙΔΗΣ: Βαθμός 7

 Εκτέθηκε από την άμυνα και στα δυο γκολ του Πανιωνίου. Δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχτηκε καθώς και τα δυο προήλθαν από λάθη και σημειώθηκαν μέσα από την μικρή περιοχή.

 ΝΕΤΟ: Βαθμός 7

 Ανέβηκε αγωνιστικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και βρήκε τους χώρους για να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Πέτυχε εξάλλου ένα όμορφο, όσο και δύσκολο γκολ.

 ΦΑΤΙ: Βαθμός 7

 Ένα από τα κλασικά παιχνίδια του Γαλλοσενεγαλέζου. Έτρεξε στο χώρο ευθύνης του, ενώ έβαλε μπροστά τον Άρη στο σκορ με εξαίσια ενέργεια.

 ΝΤΙΚΟ: Βαθμός 5

 Ήταν φανερά εκτός ρυθμού αγώνα. Η απουσία του από το βασικό σχήμα τον έχει επηρεάσει σε όλα τα επίπεδα. Η θλάση που υπέστη είναι ένα από αυτά. 

 ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Βαθμός 7

 Αρκετά καλός και στα δυο καθήκοντα του οπισθοφύλακα. Όταν χρειάστηκε βοήθησε και στο δημιουργικό κομμάτι.  

 ΣΑΝΚΑΡΕ: Βαθμός 6

 Σε κακή μέρα και έτερος αμυντικός μέσος. Η συνεργασία με τον Ντίκο ήταν ανεπαρκής και μάλιστα απέναντι στην «αναιμική» επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων.

 ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: Βαθμός 6

 Ο Άρης δεν πήρε βοήθειες από την μεσαία του γραμμή στο πρώτο ημίχρονο. Γενικότερα κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.

ΚΑΝΟΥΛΑΣ: Βαθμός 6

 Έπεσε στα βαθιά και έδειξε δίχως άλλο την απειρία του. Ίσως, η μεγάλη χαμένη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά να τον επηρέασε αρνητικά. Πάντως, θα έχει κι άλλες ευκαιρίες να αποδείξει το ταλέντο του. Χρειάζεται υπομονή και παιχνίδια.

 ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ: Βαθμός 9

 Το μυαλό της ομάδας. Κινήθηκε σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου. «Σέρβιρε» τα δυο και πέτυχε ένα δύσκολο γκολ. Τι άλλο να κάνει…

 ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ: Βαθμός 6

 Χρεώνεται το λάθος στο δεύτερο γκολ του Πανιωνίου, γεγονός που τον έκανε επιφυλακτικό στις ενέργειές του στο υπόλοιπο διάστημα. Γενικότερα πάντως καλύπτει τη θέση, αλλά θέλει κι αυτός παιχνίδια στα πόδια του.

 ΑΚΟΣΤΑ: Βαθμός –

 Δεν πρόλαβε να «μπει» στον ρυθμό του αγώνα με την αναγκαστική αλλαγή.

 ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Βαθμός 8

 Δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα. Ο νεαρός καταφέρνει και αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες. Όταν δεν βρίσκεται στην βασική 11άδα, αποτελεί το «κρυφό χαρτί» από το πάγκο για τον Πορτογάλο.

 ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: Βαθμός 7

 Με την είσοδό του λειτούργησε καλύτερα η ομάδα ανασταλτικά. Είχε θετική παρουσία σε αυτόν τον τομέα.

 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: Βαθμός 8

 Άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα με θεαματικό τρόπο. Ο νεαρός έχει να δώσει πολλά στην ομάδα. Διαθέτει ταλέντο και ποδοσφαιρική παιδία, αρκεί να τα διαχειριστεί σωστά.  

 Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

 Από τις λιγότερο ικανές ομάδες που πέρασαν φέτος από το Κλεάνθης Βικελίδης. Θέλησε να διασφαλίσει πρώτα το μηδέν και ό,τι καλύτερο έρθει. Ο Άρης έδωσε το δικαίωμα να πετύχει ο αντίπαλος δυο γκολ μέσα στην έδρα του και να έχει βλέψεις για να αποσπάσει ακόμα και τους τρεις βαθμούς. Ευτυχώς η εξέλιξη του αγώνα δεν δικαίωσε τους φιλοξενούμενους.

 Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι ο Τάσος Κάκος δεν θα σφυρίξει ποτέ «έδρα» μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τουλάχιστον έκανε το αυτονόητο, το οποίο δεν είναι καθόλου αυτονόητο για τους έλληνες διαιτητές, να αφήσει δηλαδή του παιχνίδι δίχως να κάνει υπερβολική χρήση της σφυρίχτρας. Όταν συμβαίνει αυτό -δυστυχώς δεν είναι συχνό φαινόμενο- ο Άρης βρίσκει ρυθμό. Ικανοποιητική η διαιτησία των βοηθών Σωτηρόπουλου, Ελευθερίου.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top