Αποδεκτή η παραίτηση Κατσαβάκη από τη διοίκηση!

Ο Μάκης Κατσαβάκης αποτελεί και τυπικά παρελθόν εδώ και μερικά λεπτά. Ο 59χρονος προπονητής έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοικούσας και αυτή έγινε αποδεκτή. Ο Άρης γυρίζει σελίδα στο θέμα προπονητή…

Όπως είναι γνωστό ο 59χρονος έθεσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως αφού πρέπει αυτός να φορτωθεί όλη αυτή την κατάσταση, θα το κάνει!

Ο τεχνικός του Άρη είπε επί λέξη: “Συγνώμη από τον κόσμο του Άρη γι” αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα την ευθύνη από την πρώτη αγωνιστική θα την φορτωθώ. Θέτω την παραίτηση στη διοίκηση, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτή η κατάσταση δεν έχει νόημα, από τα φιλικά έχει αρχίσει η συνεχής αμφισβήτηση προ το πρόσωπό μου! Αυτή η ομάδα είναι αδύναμη, είδατε και ορισμένους παίκτες από τον Πλατανιά τι διαφορά έκαναν. Αν το πρόβλημα της ομάδας είναι ο Κατσαβάκης, ο Κατσαβάκης αποχωρεί”.

Η διοικούσα επιτροπή συνεδρίασε αμέσως μετά τις εξελίξεις. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ η απόφαση που πάρθηκε ήταν να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Κατσαβάκη, βλέποντας ότι με βάση το κλίμα που υπάρχει αυτήν την περίοδο η λύση της συνεργασίας μπορεί να λειτουργήσει θετικά, προκαλώντας ένα ηλεκτροσόκ στο εσωτερικό της ομάδας, ειδικά από τη στιγμή που έρχεται και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής ομάδας.

Σε ότι αφορά τα ονόματα των υποψήφιων αυτήν τη στιγμή, δείχνει να κερδίζει έδαφος το σενάριο της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου, με στενό συνεργάτη τον Δημήτρη Μπουγιουκλή και τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα.

Το διοικητικό συμβούλιο συνεχίζεται, αλλά πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει απόφαση σήμερα για τον αντικαταστάτη του Κατσαβάκη.

To Top