Καπετάνος: «Νίκη οξυγόνο, ο Άρης να τα… χιλιάσει»

Ο Κώστας Καπετάνος μίλησε για το πόσο συναρπαστικό είναι το ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε την νίκη του Άρη, «νίκη οξυγόνο» και μίλησε για τη συνέχεια της προσπάθειας, αφού ευχήθηκε στον σύλλογο να τα… χιλιάσει!

«Ήταν ένα πλασματικό σκορ το 1-2, μετά το γκολ που δεχθήκαμε από δικό μας λάθος. Έπεσε λίγο η ψυχολογία μας, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα» είπε αρχικά ο μέσος του Άρη για να συμπληρώσει: «Μέσα σε 5΄ βάλαμε τρία γκολ, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, για αυτό είναι το καλύτερο άθλημα, μια και γίνονται ανατροπές εκεί που δεν τις περιμένεις».

Για το γεγονός ότι στο τέλος ουσιαστικά ο Άρης έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Ντίκο είπε: «Μετά την 3η αλλαγή που κάναμε, χτύπησε και  Ντίκο, τα πράγματα έγιναν δύσκολα, αλλά πιστεύαμε στις δυνατότητές μας, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Ήταν μια νίκη-οξυγόνο για τη συνέχεια, έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε το καλύτερο».

Για το γεγονός ότι ο Άρης πέτυχε για πρώτη φορά φέτος τέσσερα γκολ τόνισε ότι: «Σε άλλα παιχνίδια χάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν βάζαμε γκολ, σήμερα βάλαμε τέσσερα, με τέσσερις ευκαιρίες. Αυτά συμβαίνουν…».

Τέλος για τα γενέθλια του Άρη είπε: «Ήταν μια γιορτινή ατμόσφαιρα σήμερα, εύχομαι στον σύλλογο να τα χιλιάσει, να είμαστε εδώ και στα εκατό και στα… χίλια χρόνια και να υπάρχουν πολλές επιτυχίες».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top