Τριανταφυλλάκος: “Νίκη και με τον Παναθηναϊκό”!

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος έβαλε τις βάσεις για την ανατροπή, σκοράροντας το 3-2 με ένα υπέροχο γκολ, το πρώτο του στην επαγγελματική του καριέρα με την φανέλα του Άρη. Ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως το σκεπτικό του Άρη δεν αλλάζει και θα πάει η ομάδα στην Αθήνα να παίξει με τον Παναθηναϊκό για τους τρεις βαθμούς!

Ο Τριανταφυλλάκος υπογράμμισε στην κάμερα της NOVA πως “πήραμε μια μεγάλη νίκη, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ήταν και τα 98 χρόνια από την ίδρυση του Άρη, δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο, αλλά είναι αλήθεια ότι μας βοήθησε πολύ σε αυτή τη νίκη” και πρόσθεσε πως μετά το γκολ “πήγα στον πατέρα μου, στην οικογέενιά μου. Είναι σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο, στις κερκίδες και με βοηθούν πάρα πολύ στο να συνεχίσω την καριέρα μου”.

Ρωτήθηκε τι σκέφτηκε όταν είδε το σκορ να γίνεται 2-1 υπέρ του Πανιωνίου και απάντησε πως “δεν σκέφτηκα τίποτα, η μόνη λύση ήταν να γυρίσουμε το παιχνίδι”.

Πρόσθεσε στη συνέχεια πως “κάνουμε μια μεγάλη αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο, δεν ξεκινήσαμε καλά και το πληρώνουμε. Κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά, σε κάθε ματς θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο σκοπός μας και με τον Παναθηναϊκό”, ενώ για την προσωπική του απόδοση είπε πως “πάντα εγώ από την μεριά μου θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω και τον εαυτό μου και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

To Top