ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πρώτη κόντρα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (11/5, 19:00, Novasports 2) στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων στη Stoiximan.gr Basket League.

Μετά το πρώτο τζάμπολ των ημιτελικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Άρη και έκανε το 1-0, τα βλέμματα… συγκεντρώνονται στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την ΑΕΚ (19:00) στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την τετράδα της Stoiximan.gr Basket League.

«Έχουμε συνείδηση ότι παρότι κάναμε πολύ καλή σεζόν, δεν παίξαμε καλά στα τελευταία ματς και γι’ αυτό χάσαμε. Παίξαμε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα και γι’ αυτό αποκλειστήκαμε. Όμως έχει περάσει ένα διάστημα και έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τον πόνο από αυτή την ήττα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στο γήπεδο, για να έχουμε ένα πλάνο σε κάθε ματς και να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Είναι αλήθεια πως όταν έχεις καιρό απραξίας αυτό δεν βοηθά, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε και πρέπει να προσαρμοστούμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα και τους οποίους απογοητεύσαμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός, με τον Νικ Καλάθη να προσθέτει:

To Top