“Καμία παρέμβαση Ιωαννίδη για τα πιστοποιητικά”!

«Ουδέποτε υπήρξε πολιτική παρέμβαση στο έργο μας», τονίζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, «αδειάζοντας» με αυτό τον τρόπο το μέλος της, Ειρήνη Μαρούπα.
Η Μαρούπα είχε καταγγείλει τη Δευτέρα ότι «στα μέλη της ΕΕΑ είχε μεταφερθεί η άποψη του υφυπουργού Αθλητισμού να δοθούν στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας πιστοποιητικά υπό αίρεση»!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη η ΕΕΑ, αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και αναφορές στο γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υπό την παρούσα σύνθεση, δηλώνει κατηγορηματικά ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας της, ουδέποτε υπήρξε πολιτική παρέμβαση στο έργο της».

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Δευτέρα στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, είχε υποστηρίξει πως στα μέλη της Επιτροπής μεταφέρθηκε η άποψη του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, να δοθούν στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα με απόφαση διαλυτικής αίρεσης. Επεσήμανε, δε, ότι την περίοδο της εξέτασης των φακέλων των ΠΑΕ από την ΕΕΑ οι εφημερίδες έγραφαν ότι η θέση του υφυπουργού είναι να δοθούν πιστοποιητικά στις ομάδες.

To Top