Έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS

Όταν η ομάδα γνωρίζει την ήττα με αυτό το σκορ, δεν μπορείς να σταθείς δικαιολογίες. Συμφωνούμε όλοι πως το σκορ είναι πλασματικό με τον αντίπαλο να έχει επιθετική ρέντα. Όλα πήγαν ρολόι -σπάνιο για ντέρμπι- αλλά κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι.
Δυστυχώς για τον Άρη δεν μετάφρασε σε γκολ κάποιες από τις πολλές τελικές προσπάθειες και τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε. Αρκεί κανείς να δει την συνολική στατιστική του αγώνα, όπου υπάρχει σχεδόν απόλυτη ισορροπία σε όλες τις κατηγορίες πλην του σκορ. Η ήττα είναι βαριά, αλλά υπάρχουν θετικά για μια ομάδα που κτίζεται τώρα, μια ομάδα που έδειξε ότι μπορεί, αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά. Επίσης ο Άρης πλήρωσε την προβληματική λειτουργία της άμυνάς του στο πρώτο ημίωρο.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ:  6   
Δεν ήταν από τις καλύτερες βραδιές του Έλληνα τερματοφύλακα. Βρέθηκε εκτεθειμένος σε ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα με το καλύτερο δυνατό ποσοστό ευστοχίας για τον αντίπαλο. Καλή αντίδραση στο τετ-α-τετ του Αθανασιάδη, δεν είχε ιδιαίτερη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 6
Το σύνολο της αμυντικής λειτουργίας του Άρη ήταν προβληματικό στα πρώτα 45 λεπτά.  Εκτός από το κέντρο της άμυνας τίποτα δεν δούλεψε σωστά στις δυο πτέρυγες. Μακράν το χειρότερο φετινό παιχνίδι ανασταλτικά για την ομάδα.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 6
Άλλη μια μέτρια  εμφάνιση για τον ικανό 25χρονο μέσο. Είναι φανερό ότι βρίσκεται εκτός φόρμας. Έχουμε καιρό να δούμε επελάσεις του σε όλη τη δεξιά πτέρυγα. Το κακό είναι ότι δεν έδωσε βοήθειες αμυντικά. Με δεδομένη την ποιότητά του, θεωρούμε πως είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στα επίπεδα που μπορεί να αποδώσει.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 8
Έχει ανοίξει λογαριασμό με αντίπαλα δίχτυα, το έκανε και στην Τούμπα. Ο Ισπανός με …μάτι που γυαλίζει και πάθος για την φανέλα, δίνει λύσεις στη κορυφή της επίθεσης. Ποιοτικότατος με την μπάλα εντός κι εκτός περιοχής γίνεται σταδιακά ο ηγέτης της ομάδας. Μπράβο του!
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: 7
Εμφανώς βελτιωμένος και μαχητικός στο κέντρο του γηπέδου. Η ομάδα χρειάζεται το καλό του αριστερό και την εμπειρία που διαθέτει.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 6
Δεν έχει βρει ακόμα τον ρόλο του στην ομάδα. Η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας πρέπει να δίνει σιγουριά στους νεαρούς συμπαίκτες του. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα, χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 7
Μέτριος στο πρώτο, ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν εκμεταλλεύτηκε το δυνατό σημείο που δεν είναι άλλο από την ταχύτητα απέναντι σε μια βαριά άμυνα. Είχε  κακή αντίδραση στην φάση της αποβολής.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΣΟΥΝΑΣ: 6
Μπορεί να έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αλλά σε αυτό το παιχνίδι φάνηκε η απειρία του. Με καλές κινήσεις, αλλά και λάθη ο πιτσιρικάς. Κανείς δεν θα του ζητήσει ευθύνες.
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: 6
Έχει καλή τεχνική στο να μεταβιβάζει την μπάλα. Δεν είναι ο καθαρόαιμος ανασταλτικός μέσος. Με άλλα λόγια δεν του πήγε το παιχνίδι καθώς πέρασαν πολλές μπάλες από τον χώρο ευθύνης του στο πρώτο ημίχρονο.
ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 6
Μέτρια εμφάνιση για τον οπισθοφύλακα του Άρη. Δυστυχώς δεν είχε συνέχεια η εξαιρετική απόδοσή στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Είπαμε, η άμυνα του Άρη είχε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 7
Ο Πορτογάλος έκανε το γνωστό του παιχνίδι. Έδωσε μάχες, άλλες κερδισμένες, άλλες όχι. Πολύτιμη μονάδα στον ανασταλτικό τομέα, φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις αρκετά μόνος όταν χρειάστηκε να ανακόψει τις κόντρες του αντιπάλου.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 7
Με την είσοδό του η ομάδα έκλεισε τους χώρους μεσοαμυντικά. Στην εξέλιξη του αγώνα φάνηκε πως η παρουσία του από την αρχή θα ήταν πολύτιμη, με βάση πάντα την εξέλιξη του αγώνα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 6
Προσπάθησε όσο μπορούσε. Χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του.
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: 6
Όπως και ο Μαργαρίτης δεν μπόρεσαν να αλλάξουν πολλά πράγματα για την ομάδα τους, με το σκορ ήδη διαμορφωμένο. Η εμπειρία ήταν το μεγάλο κέρδος και για τους δυο.
Ο ΠΑΟΚ
Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της νεανικής και ανέτοιμης ομάδας του Άρη. Η νίκη που πέτυχε ήταν δίκαια. Στο ποδόσφαιρο η ρέντα παίζει σημαντικό ρόλο για την έκβαση του αποτελέσματος, κάτι που δεν είχε ο Άρης. Παρόλα, το μέγεθος του σκορ δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα των δυο ομάδων μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Επίσης, είχε σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακά του.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Σε κακή βραδιά ο Κάκος τους άφησε όλους παραπονούμενος. Αυτό και μόνο του γεγονός, σε συνδυασμό με τον υπερβολικό πειθαρχικό έλεγχο τον κάνει αυτόματα αρνητικό πρωταγωνιστή. Ήταν ντεφορμέ. Ποιο …φορμαρισμένοι οι βοηθοί Τάτσης, Μπαλτάς.
To Top