Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Γράντας μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στον παλιό Αρειανό παράγοντα Νίκο Κολιό που απεβίωσε, καθώς και στις τρέχουσες εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα των «κιτρίνων».
Αναλυτικά όσα είπε στο “Metropolis”:
Για τον θάνατο του Νίκου Κολιού: «Χάσαμε τον φίλο μας τον Νίκο, αυτή είναι η ζωή. Δεν είμαι πρόχειρος να σας πω ακριβώς πόσων χρονών ήταν, αλλά ήταν αρκετά μεγάλος. Ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος που αγαπούσε το συνάνθρωπό του, αγωνιζόταν, ήταν από αυτούς που λάτρευαν τον Άρη. Θεωρώ ότι έδωσε πολλά τα χρόνια που ήταν στην ομάδα. Πέθανε από γεράματα. Πήγαινε στο γήπεδο, ήταν και μέλος διαφόρων διοικήσεων πριν από εμένα. Ήταν σε αρκετές διοικήσεις, δούλεψε για τον Άρη, ήταν από αυτούς που εκδιώχθηκαν από τον Άρη».
Για τον φετινό Άρη: «Είναι κάποια πράγματα που δεν συμφωνώ. Δεν υπάρχουν νέα παιδιά στην ομάδα. Εγώ ήθελα νέα παιδιά, παιδιά που θα μπορούν να παίξουν και στο μέλλον. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι που πληρώνουν αποφασίζουν έτσι και είναι δικαίωμά τους. Αρκεί να μην αφήσουν την ομάδα μετά χρεωμένη. Εγώ είμαι με όλες τις διοικήσεις, αρκεί να μην αφήνουν χρεωμένη την ομάδα. Αυτή η ιστορία, μπαίνω στην ομάδα, κάνω τον μάγκα και μετά αφήνω χρέη είναι έγκλημα που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που πρέπει να το δουν όλοι οι αρμόδιοι».
Για το αν έχει μιλήσει με τον Καρυπίδη: «Δεν έχουμε βρεθεί με τον Καρυπίδη, δεν μιλήσαμε ποτέ. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετρούν. Από αυτά θα κριθεί, αρκεί, βεβαίως, να μην χρεώσει την ομάδα».
Για την απομάκρυνση Αναστόπουλου: «Αυτή είναι μια άλλη μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν παίρνεις έναν προπονητή, πρέπει τουλάχιστον μια χρονιά να τον κρατήσεις. Δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αλλιώς τα πράγματα. Δείτε την περίπτωση Ρανιέρι. Το ίδιο ισχύει και για όποιον προπονητή ήταν στη θέση του Αναστόπουλου. Αυτή η ιστορία, κάθε έξι μήνες αλλάζω προπονητή, είναι λιγάκι ανορθόδοξο».
Για το πότε θα ξαναπάει στο γήπεδο: «Δεν ξέρω. Μακάρι να τα πάει καλά ο Άρης. Όταν θα τα πάει καλά ο Άρης και θα είναι χαρούμενα τα πράγματα, τότε θα θέλω κι εγώ να εισπράξω κάτι από τη χαρά τους».