Αγωνία για Καστίγιο, Ακόστα, εκτός μάχης ο Ντίκο

Στην προπόνηση της Τρίτης αυτό που περιμένει ο Μανουέλ Μασάδο είναι η γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου για δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρούνται-κλειδιά για την τελική ευθεία της κιτρινόμαυρης προσπάθειας.

Μετά τα «καλά νέα» για τον Νίκο Λαζαρίδη, ο Πορτογάλος περιμένει με αγωνία να πληροφορηθεί τι ακριβώς συμβαίνει με τους Νόε Ακόστα και Νέρι Καστίγιο.

Η  αποχώρηση του Ισπανού στα μισά του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Πανιώνιο δημιουργεί έντονη ανησυχία καθώς δεν έχει υπολογιστεί ακόμα το μέγεθος της ζημιάς που έχει πάθει.

Όσο για τον Μεξικανό επιθετικό το πρόβλημα στο γόνατο είναι κάτι το οποίο τον ταλαιπωρεί καιρό, γι αυτό τον λόγο είχε υποβληθεί σε μικροεπέμβαση την περασμένη εβδομάδα.

Ο χρόνος είναι σύμμαχος στην προκειμένη περίπτωση για τον Καστίγιο και η απουσία του από το Σαββατιάτικο παιχνίδι βοήθησε στο να υποχωρήσει σημαντικά το πρόβλημα στο πόδι του.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Φράνσις Ντίκο, ο οποίος έπαιξε με αυταπάρνηση τραυματίας για περίπου μισή ώρα στο παιχνίδι του Σαββάτου, η θλάση που υπέστη, ουσιαστικά τον καθιστά εκτός μάχης για τη συνέχεια. Και η δική του κατάσταση θα εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Άρη.

*Στη φωτογραφία Καστίγιο και Ακόστα με τον Στόιτσκοφ από την πρόσφατη παρουσία του Βούλγαρου παλαίμαχου άσου και νυν προπονητή στο Κλεάνθης Βικελίδης.
 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top