Λάθος… πάθους και απειρίας, που μετράει «κέρδη»!

«Τι είδε, τι έκρινε και αντέδρασε έτσι;», ήταν η απορία όλων λίγο μετά τη λήξη του σαββατιάτικου αγώνα του Άρη, όσον αφορά την… γκάφα στην οποία υπέπεσε ο Στέλιος Τσουκάνης κι από την οποία προήλθε το 1-2 του Πανιωνίου.

Τη στιγμή που συνέβη η συγκεκριμένη φάση, απάντηση δε θα μπορούσε να δώσει κανένας, αφού το μούδιασμα και η ψυχρολουσία που όλοι έδωσαν ήταν τόσο έντονα, ώστε η νηφαλιότητα στη σκέψη όλων να… πάει περίπατο.

Ο νεαρός μπακ όπως και ο ίδιος σχολίασε νόμιζε πως η μπάλα κατευθυνόταν για κόρνερ, από τις κόντρες με τον Κώστα Μεδρινό κι έτρεξε να προλάβει. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, με τον πρώην χαφ του Άρη να δημιουργεί το 1-2, που πέτυχε ο Κούτσι.

Ευτυχώς βέβαια ο Άρης αντέδρασε, διότι αν δεν κέρδιζε το συγκεκριμένο παιχνίδι, μοιραίος για τους «κίτρινους» θα ήταν και ο 19χρονος αμυντικός. Η συγκεκριμένη φάση ίσως αποτελέσει κι ένα μάθημα, στο λάθος απειρίας που υπέπεσε ο Τσουκάνης, το οποίο ωστόσο, ίσως να μην ήταν και μόνο απειρίας.

Το πάθος και η θέληση του πρωτοεμφανιζόμενου στη Σούπερ Λίγκα (στο καυτό «Βικελίδης» είχε παίξει πρώτη φορά με τον ΟΦΗ, στο προηγούμενο δηλαδή παιχνίδι της ομάδας), ποδοσφαιριστή του δημιούργησαν έναν απίστευτο ζήλο και μία τεράστια ψύχωση κι έτσι από την κάθε φάση ο ίδιος θέλει να παίρνει το 100%.

Άλλωστε έντονα μένει στη μνήμη όλων ο τρόπος που πήγε να σταματήσει τον Μενδρινό, επιστρατεύοντας ακόμα και το κεφάλι του, μην μπορώντας να απλώσει τα πόδια και όντας πεσμένος στο έδαφος.

Η εξέλιξη της φάσης σίγουρα πείσμωσε τον Τσουκάνη, ο οποίος μάλλον το έχει πάρει… πατριωτικά και αναμένεται στο ΟΑΚΑ να είναι πιο προσεκτικός, αλλά κι ακόμη πιο ψυχωμένος. Ίσως η συγκεκριμένη φάση να είναι από αυτές, που μπορείς να πεις πως από ένα λάθος, έχεις περισσότερα να κερδίσεις παρά να χάσεις…

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top