ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Καλή ομάδα, που δεν παραδόθηκε καμία στιγμή ο Άρης…”

Ο  Κέι Σι Ρίβερς. μιλώντας μετά τη νίκη επί του Άρη παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος για το πρώτο του τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά και όσα έζησε χθες στο Παλέ.

Αναλυτικά, ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε για:

-τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό: «Είχαμε κάποια κενά διαστήματα στην απόδοσή μας, αλλά γενικά εφαρμόσαμε το πλάνο μας και νικήσαμε δίκαια. Ο Άρης είναι καλή ομάδα και δεν παράτησε το παιχνίδι σε κανένα σημείο. Όμως πιστεύω πως δείξαμε την ποιότητά μας και αντιδράσαμε σωστά όταν οι αντίπαλοι έγιναν πιο απειλητικοί».

-τους άλλους δύο τίτλους που διεκδικεί η ομάδα του: «Είναι μια καλή εκκίνηση για την ομάδα μας μέσα στη σεζόν, αλλά έχουμε ακόμη πιο μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλουμε να παλέψουμε για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα, οπότε το Κύπελλο για μας δεν είναι η κορυφή του παγόβουνού, αλλά η αφετηρία. Τώρα θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία μας στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας και-γιατί όχι;-να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας».

-τα συναισθήματά του για τον πρώτο του τίτλο με τον Παναθηναϊκό: «Νιώθω φανταστικά που πήρα τον πρώτο μου τίτλο με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και ελπίζω να ακολουθήσουν πολλοί ακόμη τίτλοι. Η ευκαιρία μας είναι εδώ, απέχουμε μόνο λίγες εβδομάδες από τα επόμενα μεγάλα ματς και πριν το καταλάβουμε θα έρθουν».

-την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Είχαμε παίξει σε εχθρική ατμόσφαιρα και στα ημιτελικά, απέναντι στον Ολυμπιακό. Η εμπειρία αυτή αποδείχτηκε χρήσιμη για μας, αφού έπρεπε να δείξουμε τον ίδιο χαρακτήρα για να πάρουμε το Κύπελλο σε μια ξένη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν παραδόθηκε σε καμία στιγμή και πάλεψε ως το τέλος».

To Top