Η… κόντρα έφτασε στην Πορτογαλία και το 13αρι του Φερέιρα

Εκτενείς ήταν οι αναφορές, όπως ήταν  φυσικό στον Πορτογαλικό Τύπο για την… κόντρα των Ζεσουάλδο Φερέιρα και Μανουέλ Μασάδο. Οι δυο Πορτογάλοι βρέθηκαν αντίπαλοι για 17η φορά στην καριέρα τους, αλλά ήταν η πρώτη φορά που κοντραρίστηκαν εκτός των συνόρων της χώρας.

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus 125 €!

«Ο Φερέιρα νίκησε τον Μασάδο» ήταν ο τίτλος που κυριάρχησε στις Πορτογαλικές εφημερίδες, οι οποίες αναφέρθηκαν εκτενώς στην αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Άρη, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δυο ομάδες στον οικονομικό τομέα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ήταν η 13η νίκη του Φερέιρα επί του Μασάδο. Ο προπονητής του Άρη μετράει σε 17 αγώνες δυο νίκες και δυο ισοπαλίες με αντίπαλο τον σημερινό προπονητή του Παναθηναϊκού.

«Ο Φερέιρα κέρδισε τον Μασάδο», έγραψε η εφημερίδα «Α Bola» στην ηλεκτρονική της έκδοση. «Ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλδο Φερέιρα κέρδισε με 1-0 τον Αρη του Μανουέλ Μασάδο, σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική», σημείωσε από την πλευρά της η «Record.pt»

Το σαιτ «www.visao.sapo.pt», έγραψε τέλος: «Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Αρη με 1-0 σε ένα παιχνίδι για την 27η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, ομάδες τις οποίες καθοδηγούν δύο Πορτογάλοι τεχνικοί, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Μανουέλ Μασάδο 

To Top