Το πείραμα με τον Άρη πέτυχε και τώρα έρχεται μεγάλο άνοιγμα στην Ευρώπη!

Θέμα στην ιστοσελίδα του εγκυρότατου Forbes έγινε η εταιρεία ένδυσης που συνεργάζεται με την ΠΑΕ Άρης τα τελευταία δύο χρόνια με αφορμή την στρατηγική της απόφαση να κάνει μεγάλο άνοιγμα στην ευρωπαϊκή αγορά! Με τον Άρη και κάποιες άλλες ομάδες είχε βάλει τις βάσεις και τώρα θα μπει ακόμα πιο δυναμικά, με… συμμετοχή στην Πρέμιερλιγκ!

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Forbes ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Under Armour, Κέβιν Πλανκ (Νο 1.075 στην λίστα των πλουσιότερων του κόσμου στο έγκυρο περιοδικό) ανακοίνωσε την πρόσληψη του Καρλ Χάινζ Μάουραθ, κορυφαίου στελέχους της Adidas για να “τρέξει” το “άνοιγμα” προς την αγορά της Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη εταιρεία μπήκε αρχικά στην Ευρώπη κυρίως με τον Άρη και διαφημίστηκε ειδικά την περσινή περίοδο όταν οι κίτρινοι έφτασαν μέχρι τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ και αγωνίστηκαν σε έδρες όπως της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Μάντσεστερ Σίτι, της Λεβερκούζεν ή της Ρόζενμποργκ.

Όπως έγινε γνωστό από την επόμενη χρονιά η Under Armour θα είναι η εταιρεία που θα ντύνει την Τότεναμ, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ! Η συμφωνία με την λονδρέζικη ομάδα υπογράφηκε για πέντε χρόνια, ενώ ήδη εκτός του Άρη η συγκεκριμένη εταιρεία “ντύνει” και την ποδοσφαιρική ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το 2011 η εταιρεία ένδυσης είχε 1,47 δισ. δολάρια έσοδα από πωλήσεις μέσω διαδικτύου και συνολικά διαθέτει 4.000 σημεία πώλησης στην Ευρώπη.

To Top