Εκτός προπονήσεων ο Μποχωρίδης για… εθνικούς λόγους!

Εκτός προπονήσεων του Άρη για… εθνικούς λόγους τίθεται από σήμερα ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Θα είναι στην Εθνική ομάδα των εφήβων που θα εκπροσωπήσει το ελληνικό μπάσκετ στο πασίγνωστο διεθνές τουρνουά του Μανχάιμ, που ξεκινάει το Σάββατο.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Έλληνας γκαρντ κλήθηκε από την ομοσπονδία και αφού ζήτησε, πήρε άδεια από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Εφήβων. Πρόκειται για το πιο φημισμένο τουρνουά μπάσκετ στις συγκεκριμένες ηλικίες, στο οποίο η Εθνική ομάδα της Ελλάδας συμμετέχει ανελλιπώς.

Ο Μποχωρίδης κλήθηκε να συμμετάσχει και δεν θα μπορούσε ο Άρης να σταθεί εμπόδιο. Η Εθνική ομάδα είναι στον Δ’ όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Αμερική (7/4), την Σερβία (8/4) και την Δανία (9/4). Το τουρνουά ολοκληρώνεται το Μεγάλο Σάββατο (14/4), κάτι που σημαίνει ότι ο Μποχωρίδης θα απουσιάσει από τον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Με την επιστροφή του και μετά το Πάσχα θα ολοκληρωθούν κατά πάσα πιθανότητα οι συζητήσεις με τον Άρη για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, αφού στις 18 του μηνός κλείνει τα 18 του χρόνια.

To Top