«Πόλεμος» για το πέναλτι της Μπαρτσελόνα (video)

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε σε βάρος της Μίλαν, αλλά άναψε η συζήτηση στα ποδοσφαιρικά στέκια και στο διαδίκτυο για τον αν ήταν ή όχι πέναλτι η φάση του 41’ όταν ο Νέστα τραβάει τον Μπουσκέτς μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής δίνει πέναλτι…

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο λόγος φυσικά για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Μίλαν που έληξε με 3-1 υπέρ των γηπεδούχων και σήμανε την πρόκριση τους στα ημιτελικά για 5η συνεχόμενη χρονια.

Με το πέναλτι (για το οποίο γίνεται ήδη πολύ συζήτηση, αλλά πρόκειται για παράβαση μέσα στην περιοχή) που εκτέλεσε εύστοχα ο Μέσι προηγήθηκε με 2-1 η Μπαρτσελόνα. Προηγήθηκε γκολ του Μέσι στο 10’ με πέναλτι και η ισοφάριση στο 32’ με τον Νοτσερίνο (1-1). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ινιέστα στο 53’.

Ο Μέσι με αυτά τα δύο τέρματα έφτασε τα 14 στο Τσάμπιονς Λιγκ και ισοφάρισε τον Αλταφίνι που είχε πετύχει με την φανέλα της Μίλαν τα ίδια γκολ την σεζόν 1962-63 και τον Φαν Νίστελροϊ που το 2002-03 με την Γιουνάιτεντ είχε επίσης σημειώσει 14 τέρματα. 

Δείτε την επίμαχη φάση 

{youtube}MPeNHxHMAfM|640|360|1{/youtube} 

Πέρασε και η Μπάγερν

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπάγερν «ψαλίδισε» από νωρίς τις ελπίδες της Μαρσέιγ και με το 2-0 (όπως και στον πρώτο αγώνα), πέρασε στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Όλιτς, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα στο 13′ και στο 37′. «Ήρωας» ο Μανταντά, ο οποίος θα μπορούσε να «μετρήσει» πολλά. 

To Top