Όχι της ΕΠΟ σε ΠΑΟ και ΑΕΚ για παράταση από ΟΥΕΦΑ!

Ενισχύεται το γεγονός ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα μείνουν εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων στην επόμενη περίοδο, με αποτέλεσμα να ανοίγει το… «παραθυράκι» για την έξοδο στην Ευρώπη στις ομάδες που θα κατακτήσουν την 6η και 7η θέση! Με δεδομένο ότι ο Άρης έχασε την ευκαιρία των πλέι οφ, αναμένει ως ουσιαστική διέξοδο για διάκριση να ανοίξει το συγκεκριμένο… “παραθυράκι”. Όλα παραμένουν ανοιχτά!

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από κύκλους της Ομοσπονδίας, η EΠΟ αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα που υποβλήθηκε από πλευράς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να ζητούν να πάρουν παράταση σε ό,τι αφορά την κατάθεση των φακέλων τους προς την ΟΥΕΦΑ.

Η Ομοσπονδία φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είναι εφικτό να ζητηθεί παράταση στην υποβολή των στοιχείων, καθώς για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του 2011 η προβλεπόμενη περίοδος διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών έληξε στις 31/3/2012, με αποτέλεσμα ύστερα από αυτή την ημερομηνία οι διακανονισμοί για το συγκεκριμένο έτος να μην αναγνωρίζονται.

Πλέον, γίνεται πιο ισχυρό το σενάριο που λέει ότι ΠΑΟ και ΑΕΚ βρίσκονται αντιμέτωποι με την απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, κατόπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ.

Οι δύο σύλλογοι, που έχουν ανοικτά μέτωπα με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς αθλητές, πρέπει να στείλουν σήμερα τους φακέλους τους στην ΕΠΟ, που με τη σειρά της θα τους στείλει στην ΟΥΕΦΑ.

Το γεγονός αυτό ουσιαστικά ανοίγει το… «παραθυράκι» για την έξοδο στην Ευρώπη στις ομάδες που θα κατακτήσουν την 6η και 7η θέση!

 

To Top