Αποκάλυψη PRESSARIS – Κουρομπίλια: «Δέχθηκα και σε άλλα γήπεδα αντικείμενα, αλλά…»!

Έντονο ήταν το παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης από τη στιγμή που διακόπηκε το παιχνίδι στο 43’ . Αυτόπτες μάρτυρες των όσων ακολούθησαν αναφέρουν πως ο Σταύρος Τριτσώνης ήταν αυτός που επέμενε από την αρχή για την διακοπή του αγώνα και έπαιζε το δικό του παιχνίδι, όπως αποδείχθηκε. Παράλληλα, το PRESSARISαποκαλύπτει σήμερα έναν χαρακτηριστικό διάλογο της Κουρομπίλια με υπάλληλο σεκιούριτι, η οποία ρίχνει τις μάσκες!

 
Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 
Ο πρώτος διάλογος είχε να κάνει με την Κουρομπίλια, η οποία είχε αρχικά τη διάθεση να συνεχίσει το παιχνίδι ή σε κάθε περίπτωση να ήταν διαλλακτική προς αυτό.  Και όμως, στη συνέχεια άλλαξε στάση. Και το ερώτημα σαφές: «τι άλλαξε και είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει;», ειδικά από τη στιγμή που ιατρικά ήταν απόλυτα υγιής!

Παράλληλα, τίθεται προς συζήτηση εάν ζητήθηκε ή όχι η εκκένωση της θύρας 2, γιατί και σ’ αυτό το σημείο υπάρχει διχογνωμία. Ποιος ορίζει το «εύλογο χρονικό διάστημα» που αναφέρει ο κανονισμός. Τι ώρα ζητήθηκε; Και γιατί ενώ ζητήθηκε, όταν αυτό έγινε τελικά, ο Τριτσώνης «αποφάσισε» να διακοπεί οριστικά ο αγώνας;

Σε κάθε περίπτωση τα ερωτηματικά είναι πολλά και βάζουν σε σκέψη τον κόσμο του Άρη, από τη στιγμή μάλιστα που η βοηθός δεν έκρυψε (σε στιχομυθίες μέσα στα αποδυτήρια)  ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται αντικείμενα από την εξέδρα. Και μάλιστα σε αρκετά γήπεδα της Σούπερ λίγκας.

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που αποκαλύπτει το PRESSARIS:

Υπάλληλος σεκιούριτι: «Είστε καλά, χτυπήσατε;».
Κουρομπίλια: «Ναι, είμαι καλά…»
Υπάλληλος σεκιούριτι: «Αφού είστε καλά, γιατί διακόψατε το παιχνίδι;».
Κουρομπίλια: «…».
Υπάλληλος σεκιούριτι: «Σε άλλα γήπεδα, αυτά δεν γίνονται;»
Κουρομπίλια: «Γίνονται και αλλού, τα έχω ζήσει και αλλού…».
Υπάλληλος σεκιούριτι: «Και τότε γιατί εκεί δεν το διακόψατε;».
Κουρομπίλια: «Ε, εκεί δεν με έχουν πετύχει τα αντικείμενα. Εδώ με πέτυχε το μπουκάλι»!

Ο αποκαλυπτικός αυτός διάλογος τα λέει όλα… Ξεσκεπάζει τον τρόπο με τον οποίο η συγκεκριμένη βοηθός διαιτητής λειτούργησε την Κυριακή και το κατά πόσο ήταν ή όχι στημένη η συμπεριφορά της!

Ο κανονισμός είναι σαφέστατος, ωστόσο θα τον επαναλάβουμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν συντρέχουν λόγοι τιμωρίας μόνο εφόσον βρει το… αντικείμενο τον «στόχο» του, τιμωρείται και η πρόθεση. Δεν αποτελεί επιχείρημα η «αστοχία» στη ρίψη αντικειμένων σε άλλα γήπεδα και άλλες μορφές σοβαρών επεισοδίων, τα οποία μένουν στη πλειοψηφία τους ατιμώρητα.  
Ειδικά από τη στιγμή που η Κουρομπίλια δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό, το ηθικό μέρος την βαραίνει άμεσα.
 

To Top