Ισόβιο αποκλεισμό στον… ανόητο της κερκίδας!

Ναι η διαιτησία είναι προκατειλημμένη σε βάρος του Άρη. Σίγουρα ναι, η Χρυσούλα Κουρομπίλια απέδειξε ότι μόνο… «κυρία» δεν ήταν, με τη συμπεριφορά της και τα… ψυχολογικά της προβλήματα. Όλοι γνωρίζουμε πώς χαρακτηρίζει ο απλός λαός τη συμπεριφορά της… Όμως, ο… βλάξ της κερκίδας θα πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά!

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς βρέθηκε ένας ανόητος, ένας ανεγκέφαλος, ο οποίος έδειξε τον… ανδρισμό του σε λάθος στιγμή, με λάθος τρόπο και σε λάθος μέρος, καταδικάζοντας την ομάδα σε περιπέτειες.

Η ρίψη του μπουκαλιού, άσχετα με τις υπερβολικές διαστάσεις που πήρε το θέμα σε βάρος του συλλόγου, δεν αναιρεί τις τεράστιες ευθύνες που του αναλογούν! Ο βλάξ αυτός θα πρέπει να υποστεί ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο του Άρη, από το Κλεάνθης Βικελίδης. Θα πρέπει να πέρασε το κατώφλι του Κλεάνθης Βικελίδης για τελευταία φορά!

Οι πληγωμένες σάρκες του συλλόγου, δεν χωρούν πισωγυρίσματα και άλλες τέτοιες αυτοκαταστροφικές ενέργειες. Όπως έχουν κάνει μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού, σύλλογοι που σέβονται την ιστορία τους, αλλά και τον κόσμο τους, θα πρέπει να βρεθεί ο ένοχος (υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες) και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης. Το λιγότερο με ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο…

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει η διοίκηση του Άρη είναι αυτό.

 

To Top