Αποκάλυψη PRESSARIS: Τι γράφει το φύλλο αγώνα!

Η Χρυσούλα Κουρομπίλια ήταν η αρνητική πρωταγωνιστής του αγώνα που δεν τέλειωσε ποτέ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο τραυματισμός (;) της αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου. Το PRESSARIS εξασφάλισε και σας αποκαλύπτει το τι έγραψε ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης στο φύλλο αγώνα!

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Έγινε πολύς λόγος για το συγκεκριμένο φύλλο αγώνα. Το PRESSARIS φέρνει στο φως της δημοσιότητας το τι έγραψε ο Αθηναίος διαιτητής. Αναλυτικά:

«Στο 42’ ύστερα από συστάσεις που έγιναν από τα μεγάφωνα μετά την ρίψη αντικειμένων προς τη βοηθό από τη θύρα 2, έγινε προσωρινή διακοπή.

Στη συνέχεια και ενώ η βοηθός επέστρεφε στη θέση της, πέταξαν από την κερκίδα και πίσω από τη γραμμή ένα μπουκάλι με νερό, το οποίο την πέτυχε στη δεξιά κοιλιακή χώρα. Η βοηθός έπεσε κάτω στο έδαφος και στη συνέχεια είχαμε διακοπή του αγώνα.

Μεταβήκαμε στα αποδυτήρια και εκεί αποφασίσαμε την οριστική διακοπή του αγώνα λόγω του τραύματος και της ψυχολογικής φόρτισης και κατάστασης της βοηθού…».

Από την ανάγνωση του φύλλου αγώνα διαπιστώνεται καθαρά ότι ο βασικός λόγος της διακοπής ήταν η… ψυχολογική κατάσταση που επικαλέστηκε η βοηθός, όπως και το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε να εκκενωθεί η θύρα 2, στο κομμάτι πίσω από την βοηθό διαιτητή.

Βάσει του συγκεκριμένου φύλλου αγώνα, ο Άρης προτίθεται σύμφωνα με πληροφορίες να καταθέσει ένσταση για «αντικανονική διακοπή», όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το PRESSARIS. 

Διαβάστε εδώ τι έγινε λεπτό προς λεπτό, όπως σας το παρουσίασε live το PRESSARIS

To Top