Το PRESSARIS στο Ιπποκράτειο με την Κουρομπίλια! (photos)

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα προκάλεσε το περιστατικό με την βοηθό Χρυσούλα Κουρομπίλια, που οδήγησε στην οριστική διακοπή στον αγώνα Αρης-Αστέρας Τρίπολης. Η βοηθός διαιτητή από την Καρδίτσα είναι στο Ιπποκράτειο. Εκεί βρίσκεται το PRESSARIS με όλο το ρεπορτάζ!

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 

ippokra1Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο αθλητικός εισαγγελέας ζήτησε από την βοηθό διαιτητή να μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να φανεί αν τελικά είχε τραυματιστεί ή όχι από το μπουκάλι που δέχθηκε. Είχε προηγηθεί η εξέταση από τον γιατρό της Σούπερ λίγκας, όσο και από τον γιατρό του Άρη Βαγγέλη Πανταζή κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί κάποια σωματική βλάβη.

ipp3Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Αρη ζήτησαν από την Κουρομπίλια να μεταβεί στο νοσοκομείο κάτι το οποίο εκείνη αρνιόταν. Ωστόσο μετά και την επέμβαση του εισαγγελέα, η βοηθός του Τριτσώνη μετέβη  κανονικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, εκεί όπου βρίσκονται από πλευράς Άρη, ο γιατρός της ομάδας Βαγγέλης Πανταζής, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Κολτσίδας και ο Γιάννης Βλαχόπουλος.

Η διαιτητής από την Καρδίτσα συνοδεύεται από τον 4ο διαιτητή της συνάντησης Δημήτρη Θάνο, δείχνει… ευδιάθετη και άνετη, φοράει τη φόρμα της και πέρασε πριν από λίγο από αιματολογικές εξετάσεις.

Οι κίτρινοι θέλουν με την συνολική εξέταση να αποδειχθεί ότι η Κουρομπίλια δεν έχει υποστεί σωματική βλάβη ή τραυματισμό.

Το PRESSARIS βρίσκεται στο Ιπποκράτειο και για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

To Top