Αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις! Παρέμβαση εισαγγελέα!

Στο τέλος θα χρειαστούμε όλοι… ψυχολόγο! Απίστευτο κι όμως αληθινό… Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Τριτσώνης έγραψε ότι αποφάσισε την οριστική διακοπή του γιατί η Χρυσούλα Κουρομπίλια επικαλέστηκε ψυχολογικό πρόβλημα. Η βοηθός από την Καρδίτσα αρνήθηκε, πάντως, να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Παρέμβαση του εισαγγελέα!

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

«Η κυρία Κουρουμπίλια δεν έχει κανένα παθολογικό αίτιο και δύναται να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι» φέρεται να έγραψε ο Αθηναίος διαιτητής χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα.

Το πιο σημαντικό σημείο της υπόθεσης είναι ότι τόσο ο γιατρός του αγώνα, όσο και ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής την εξέτασαν, αλλά δεν διαπιστώθηκε ιδιαίτερα σοβαρός τραυματισμός που να δικαιολογεί τη διακοπή του αγώνα.

Η Κουρομπίλια παρά την προτροπή των γιατρών αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο (!) για να υποβληθεί σε εξετάσεις, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του Άρη. Και όχι μόνο αυτό. Ζήτησε να φύγει μαζί με τον Τριτσώνη και τους βοηθούς του, οι οποίοι φυγαδεύτηκαν αλλά με ενέργειες των ανθρώπων του Άρη της ζητήθηκε να παραμείνει.

Από κει και πέρα,  δίνει αυτήν τη στιγμή κατάθεση στην επιτροπή αθλητική βίας (πρώην ΔΕΑΒ) και με εντολή του αθλητικού δικαστή θα πάει σε νοσοκομείο να εξεταστεί.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες και κατόπιν σχετικών ενεργειών, παρενέβη ο αθλητικός εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε την Κουρομπίλια να μεταβεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί!

 

To Top