Ο Κόντης τι λέει τώρα για τη Nova;

Οργή επικρατεί στις τάξεις του Άρη, οι οποίοι σε ανεπίσημο επίπεδο φυσικά, δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους, για τον τρόπο με τον οποίο καλύφθηκε το γεγονός της ρίψης του μπουκαλιού.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το συνδρομητικό κανάλι μπορεί να μην έδειχνε σε ζωντανή μετάδοση όλο το παιχνίδι, παρά μόνο αποσπάσματα και φάσεις, αλλά έσπευσε με υπέρμετρο ζήλο να μεταδώσει, να δείξει και να ξαναδείξει τη στιγμή που ο… βλάξ της θύρας 2 πέταξε το μπουκάλι στην βοηθό διαιτητή από την Καρδίτσα.

Όλοι φυσικά θυμήθηκαν πώς το συγκεκριμένο κανάλι (το κορυφαίο όλων των σύγχρονων χρόνων στην Ελλάδα σε αθλητικό επίπεδο, κατά γενική ομολογία, κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει) έσπευσε να «προστατεύσει» το προϊόν, στα εκτεταμένα επεισόδια του ΟΑΚΑ. Τότε που πήρε φωτιά το γήπεδο, τότε που άνοιξαν κεφάλια και κινδύνεψαν ζωές. Στην παρούσα φάση ένα μεμονωμένο γεγονός από έναν ανόητο μεγεθύνθηκε υπερβολικά και καταδείχθηκε σε κοινή θέα.

Τώρα το «προϊόν» πώς προστατεύεται; Από «κυρίες» τύπου Κουρομπίλια; Από διαιτητές όπως ο Τριτσώνης που κορόιδευε τον κόσμο με την εκκένωση της κερκίδας και τις παλινωδίες; Στην τελική, στην ζυγαριά ποιο είναι πιο βαρύ και μεμπτό, οι μολότοφ και ο πόλεμος του ΟΑΚΑ ή ένα μπουκάλι από έναν οπαδό, ο οποίος σήμερα κιόλας θα πρέπει να καταδικαστεί ισόβια μακριά από τον σύλλογο;

Θυμόμαστε τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης Γιάννη Κόντη, μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο οποίος έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στη Nova για την κάλυψη των θλιβερών επεισοδίων που στιγμάτισαν το ντέρμπι. Τώρα τι λέει άραγε για τον τρόπο με τον οποίο «προστάτευσαν» το… «προϊόν», εγκληματώντας αναίτια σε βάρος του Άρη;

To Top