Το χρονικό της ντροπής μέχρι την οριστική διακοπή

 Άδοξα (δεν) τελείωσε ο αγώνας στο Κλεάνθης Βικελίδης… Την οριστική διακοπή του αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης αποφάσισε ο διαιτητής Τριτσώνης, λόγω του ότι η βοηθός του Χρυσούλα Κουρομπίλια δέχθηκε ένα μπουκάλι με νερό από τον πιο… ανόητο οπαδό που βρέθηκε στο γήπεδο!

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 

Το ματς διεκόπη στο 43′ και ενώ φαινόταν ότι η διακοπή θα ήταν προσωρινή, τελικά μετά από περίπου 70 λεπτά περίπου, ο Αθηναίος διαιτητής αποφάσισε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι!

Να σημειωθεί ότι όταν το παιχνίδι διεκόπη, ο Αστέρας βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 0-1, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ράγιος από το 35′.

Η ένταση ξεκίνησε στο 34′, όταν ο Αρης ζήτησε κόρνερ σε μια φάση με τον Τριανταφυλλάκο με την βοηθό να υποδεικνύει άουτ. Τότε είναι αλήθεια ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος της βοηθού με αποτέλεσμα να φύγει από τη θέση της και να κατευθυνθεί προς τον διαιτητή του αγώνα, ώστε να τον ενημερώσει για ότι συνέβαινε.

Κι ενώ τα πνεύματα έδειχναν να ηρεμούν, κατά την επιστροφή της κ. Κουρουμπίλια στην θέσης της (μπροστά από τη θύρα 2) ένας ανεγκέφαλος οπαδός των γηπεδούχων πέταξε ένα μπουκάλι με νερό το οποίο τη χτύπησε στο δεξί πλευρό. Χτύπημα από το οποίο η Κουρουμπίλια έπεσε λίγο στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια όταν σηκώθηκε έκανε ότι πονά έντονα στα… πλευρά (!) και κάνοντας έντονους μορφασμούς.
Οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι στο 43’ και αποσύρθηκαν. Εκεί, μετέβησαν και οι Θανάσης Αθανασιάδης, Αντώνης Ζαμπέτας. Μετά από περίπου 40’ ο Τριτσώνης ζήτησε να εκκενωθεί η μισή θύρα 2 πίσω από την Κουρομπίλια και διαβεβαίωσε ότι το ματς θα συνεχιστεί. Οι άνθρωποι του Άρη ξεκίνησαν αγώνα δρόμου για να εκτελέσουν τις εντολές του Τριτσώνη, αφού και η Κουρομπίλια διαβεβαίωσε ότι μπορεί να συνεχίσει. Με τη βοήθεια των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου ξεκίνησε η εκκένωση της θύρας 2, αλλά όταν έγινε η εκκένωση της (κατά το ήμισυ, μέχρι τη γραμμή του κέντρου) η βοηθός δήλωσε ξαφνικά αδυναμία!

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη ο Τριτσώνης προφασίστηκε ότι «το γήπεδο δεν άδειασε μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια» και αποφάσισε την οριστική διακοπή του, μετά από 70’ και ενώ το ρολόι έδειχνε 8:55 μ.μ.!

Για την ιστορία, ο Αστέρας προηγούταν στο σκορ 0-1 χάρη σε γκολ του Ράγιος από το 35’, μετά από τραγικό λάθος του Σανκαρέ, ο οποίος «πούλησε» τη μπάλα με εγκληματικό τρόπο στην μικρή περιοχή. Ήταν το τρίτο λάθος του ίδιου παίκτη στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει στο 40’ ο Μασάδο με τον Καπετάνο.
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ (40΄ Καπετάνος), Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος, Ουμπίντες.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Πουλίδο, Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Άλβαρεζ, Φορμίκα, Μπρέσκα, Φρανκού.

To Top