Εσείς πείτε ότι δεν ήταν… στημένη!

Ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης διεκόπη στο 43’, εξαιτίας της ρίψης ενός μπουκαλιού στην βοηθό διαιτητή. Το όνομά της; Χρυσούλα Κουρομπίλια. Ναι, ο ανόητος που πέταξε το μπουκάλι είναι… ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Όμως, εσείς πείτε ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν ήταν… στημένη!

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Για ένα πλαστικό μπουκάλι που πετάχτηκε στην δεύτερη βοηθό, Χρυσούλα Κουρομπίλια διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο διαιτητής Τριτσώνης εξάντλησε σε σημείο πρόκλησης την αυστηρότητά του και στο 43′ διέκοψε προσωρινά τον αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, γιατί η β’ βοηθός δεν δέχτηκε να πάει ξανά στην θέση της. Καταδικαστέα η ενέργεια αυτού του ανόητου που πέταξε το μπουκάλι, όμως δεν μπορεί να διακόπτεται ένα παιχνίδι στο 43′ για ένα μπουκάλι, την στιγμή που στο ελληνικό πρωτάθλημα συμβαίνουν τρισχειρότερα! 

Την ώρα, που έχουν πεταχτεί βόμβες μολότοφ, καπνογόνα, φωτιές ολόκληρες, γυάλινα μπουκάλια από… ρετσίνες, μπύρες, κάβες ολόκληρες και τα παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί κανονικά, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, το μέγεθος της… αυστηρότητας και της «ευαισθησίας» που επέδειξαν η συγκεκριμένη «κυρία», αλλά και ο Τριτσώνης.

Σαφώς και δεν θα έπρεπε να πεταχτεί τίποτα από τις κερκίδες μέσα στο γήπεδο και σαφώς κάθε τέτοια ενέργεια θα πρέπει να καταδικάζεται. Από αυτό όμως μέχρι την διακοπή για την ρίψη ενός και μόνο μπουκαλιού έχει τεράστια διαφορά.

Προφανώς και το περιστατικό στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν πολύ πιο σοβαρό από αυτό με την… μπούκα που έγινε σε άλλα γήπεδα, όπως αυτό της Τούμπας, όταν χτύπησαν τον προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη!

Το PRESSARIS δεν καλύπτει, ούτε θα καλύψει τα διοικητικά λάθη, τις παραλείψεις και τις αδυναμίες της. Για αυτά θα έχουμε εκτενείς αναφορές και ρεπορτάζ και θα σχολιάσουμε με καυστικό τρόπο το τι έγινε και το τι δεν έγινε. Όμως, αυτό μέχρι το σημείο του «τραυματισμού» της συγκεκριμένης «κυρίας» και του τρόπου με τον οποίο διακόπηκε ο αγώνας υπάρχει τεράστια διαφορά.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη «κυρία» από την Καρδίτσα δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είχε και πάλι διακοπεί η συνάντηση γιατί όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα την.. πέτυχε υγρό άγνωστης προελεύσεως! 

To Top