Επιχείρηση “γρήγορο γκολ” με τον Καστίγιο βασικό!

Ο Άρης θέλει τη νίκη πάση θυσία κόντρα στον Αστέρα για να έχει αυτός το προβάδισμα για την κατάκτηση της 6ης θέσης. Η νίκη έρχεται με γκολ και αυτό που θα επιδιώξει αύριο ο Μανουέλ Μασάδο είναι να αυξήσει τις πιθανότητες ενός γρήγορου τέρματος με την χρησιμοποίηση επιθετικογενών ποδοσφαιριστών.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το γρήγορο γκολ είναι αυτό που θα βοηθήσει τον Άρη να βάλει τις βάσεις για την επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης αύριο το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Μασάδο θεωρεί πως πρέπει να χτυπήσει από την αρχή τον αντίπαλο και να δημιουργήσει ρήγματα… από παντού. Γι’ αυτόν τον λόγο προσανατολίζεται να παίξει μπροστά και με τον Νέρι Καστίγιο, κάνοντας τον Μεξικανό επιθετικό και πάλι βασικό, μαζί με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο. Πίσω τους υπάρχει η τριάδα των Φατί, Νέο και Ουμπίντες, παίκτες που όλοι τους «παράγουν» και δημιουργούν φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ο Άρης πέρα από τη νίκη θέλει να έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας και αυτό θα συμβεί αν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά (είχε χάσει με 1-0 στην Τρίπολη). Είναι κάτι που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του Μασάδο, αφού πρωτίστως τον ενδιαφέρουν, όπως όλους, οι τρεις βαθμοί της νίκης.

To Top