ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορακάκη: “Τρολ” ο λογαριασμός που απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα

Βροχή έπεσαν τα συγχαρητήρια post των πολιτικών αρχηγών από την ώρα που η Άννα Κορακάκη στέφθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο, στο άθλημα της σκοποβολής από απόσταση 25 μέτρων. Μάλιστα, από το βράδυ της Τρίτης το γύρο του διαδικτύου κάνει η απάντηση της αθλήτριας στον πρωθυπουργό και το tweet όπου της έστελνε τα θερμά του συγχαρητήρια.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

Όπως φαίνεται, η απάντηση “Ευχαριστώ κύριε” που εμφανίστηκε με το όνομα της αθλήτριας από τη Δράμα στο twitter δεν είναι δική της.

Η Άννα Κορακάκη έσπευσε την Τετάρτη να ξεκαθαρίσει πως ο λογαριασμός που έδωσε την απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι δικός της, αλλά πρόκειται για ψεύτικο προφίλ.

Όπως μαθαίνουμε από την σελίδα που διαχειρίζεται η αθλήτρια και η ομάδα της στο facebook, η Άννα Κορακάκη επιστρέφει στην Αθήνα στις 11 Αυγούστου και από εκεί ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο Μακεδονία. Το βράδυ της Τρίτης άλλωστε, η Θεσσαλονίκη τίμησε την αθλήτρια και πιο συγκεκριμένα το πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου και σπουδάζει.

To Top